Létezik olyan, hogy már most tapasztalom a terhesség tüneteit?
Figyelt kérdés
December 9-én volt meg utoljára (január 7. lenne a következő). A férjemmel együtt voltam december 17-27-ig minden nap (volt, hogy egy nap 2x is). Nem védekeztünk mivel babát szeretnénk (már van egy kislányunk első próbálkozásra sikerült teherbe esnem vele). Külföldön dolgozik a férjem, így a határidő adott volt szerencsénkre a termékeny napjaim dec.17-28-ig tartottak (ovuláció 24-én volt). Viszont 26-án rám jött egy erős hányinger és azóta minden nap van reggel és este fixen, de van úgy, hogy napközben is többször. Erősen émelygek, szédülök és görcsöl illetve van, hogy szurkál a hasam (a lányommal végig hánytam az egész terhességem még a szülés előtt 2 nappal is amikor még vele nem csináltam tesztet a görcsölés és a szurkálás is megvolt. Ma reggel csináltam tesztet (anyám rábeszélésére) negatív lett, hiszen elméletileg a menzesz előtt max 1-2 nappal mutathatna már eredményt. (Anyám azt mondta, hogy lehet, hogy csak beképzelem, de nem akarok görcsösen gyereket így ezt a lehetőséget szerintem nyugodtan kizárhatom). Utána olvastam és a rosszullétek meg a több csak néhány nap, hét múlva kéne, hogy jelentkezzen. Elméletileg.... Illetve elkezdett feszülni mindkét mellem. Nem vagyok az a bebeszélős fajta! Segítsetek kérlek!2010. dec. 31. 20:52
11/11 A kérdező kommentje:
Tehát elméletileg ránézésre meg lehet mondani..... Illetve egy mentős kollégánknak is el szerettük volna mondani kb. november 20 felé lehetett (tehát nagyon az elején) és Ő is azt mondta (pasi ő is, hogy tudta, hogy babát várok (nem pletykából stb). Megkérdeztem honnan és annyit mondott, hogy "Tudtam".... Szerinted tényleg van ilyen, hogy ránézésre megmondják, hogy valaki terhes?
2011. jan. 1. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!