500 mg paracetamol tartalmú fájdalomcsillapítót be lehet venni?
Figyelt kérdés
5 hetes vagyok, egész nap iszonyúan fáj a fejem, most már a szemem is fáj tőle és hányingerem van.
Csak egy fajta fájdalomcsillapító van otthon. Bevehetem? Mit tegyek? Az alvás nem segít...
2010. dec. 31. 19:13
1/6 anonim válasza:
Beveheted nyugodtan.
Javulást kívánok!!
2/6 anonim válasza:
Próbáld meg még azt, hogy hideg vízzel lezuhanyzod a fejed. Nekem az szokott segíteni. Összehúzza az ereket, márpedig sok fejfájást az erek kitágulása okoz, amik nyomják az agyhártyát.
3/6 anonim válasza:
Németben élek, de itt a paracetamolt kimondottan kismamáknak irják fel, mert nem árt a babának. En pont öt hetesen szedtem reggel este 1000mg-ot belöle, mert virust kaptam el, akkor még nem tudtam, hogy terhes vagyok. Semmi baja nem lett a babámnak. nyugodtan vehetsz be! Jobbulást es BUEK.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! A hideg zuhanyt és borogatást eddig próbáltam, sajnos nem hat, úgyhogy marad a gyógyszer.
BÚÉK Nektek is!
2010. dec. 31. 19:56
5/6 anonim válasza:
nyugodtan.én a terhesség elején iszonyatosan megfáztam (meg a végén is) :))) mindkétszer panadolt szedtem, azt szabad és hatott is, pedig bivaly fejfájásaim szoktak lenni, nem múlik el bármitől.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az élet megoldotta a nagy dilemmámat: miután bevettem a gyógyszert, fél percre rá már ki is hánytam. :( Egy pohár víz és egy újabb alvás azonban csodát tett: elmúlt a fejfájásom és éjfélkor már a régi voltam. ;)
2011. jan. 1. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!