Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35-36 hetes faros babás kismamák?

Tóth Bernadett2 kérdése:

35-36 hetes faros babás kismamák?

Figyelt kérdés
Nektek mit nyom/rúg a baba? Nekem légszomjam alig van, viszont napok óta fájdogál és szúr a medencémnél. Nekünk is leszáll majd a hasunk vagy nem? Aggódtok a szülés miatt? Tudom h még megfordulhat a baba de lelkiekben inkább a rosszabbra készülök.. 35+5 napos
2010. dec. 30. 13:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem a 37. héten fordult be.

Javaslom, lelkiekben se a rosszabbra készülj, mert akkor azt vonzod be.

Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy nem fog befordulni, meg is beszéltem vele, hogy mit kell csinálnia, és meg is lett az eredménye.

Amire készülsz, az fog megtörténni.

2010. dec. 30. 13:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia 35 hetes vagyok!Az én bébim is faros.Nekem a bordámat szokta nyomni a kis fejével.Én is rákészültem már a császárra.Azt mondják ha szülés előtt fordul be az iszonyt kellemetlen lesz,mert nincs nagyon helye, úgyhogy ha 1-2 hétig nem fordul be akkor inkább már ne tegye én úgy vagyok vele :).
2010. dec. 30. 13:30
 3/3 anonim ***** válasza:

A lányom végig faros volt. Nem fordult be. Igaz van rá esély, de ilyenkor már igen kicsi. Szerintem jobb ha felkészülsz minden eshetőségre. Nekem császár lett, és nem viselt meg lelkileg hogy nem szültem, tudtam előre hogy ez lesz, és így is csodás élmény maradt a lányom születése.

Most 32 hetes vagyok a kishugival. Nem tudom mi lesz, 27 hetesen faros, 31 hetesen fejvégű és most ismét faros. Viszont ha sokáig forgolódik rátekeredhet a köldökzsinór. Elvileg ismét császáros lennék mert 15 hónapja volt a császár, de megpróbálhatjuk a természetes szülést is ha minden ok.

Nekem most a hólyagomat nyomja és felfelé a tüdőmet, bordáimat a fejével, vállával. A "nagylányunk" is folyton a jobb oldalamat nyomta ki a hátával, és a gyomromba nyomkodta a fejét. :)

Szép szülést akár hogy is alakuljon.

2010. dec. 30. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!