35-36 hetes faros babás kismamák?
Nekem a 37. héten fordult be.
Javaslom, lelkiekben se a rosszabbra készülj, mert akkor azt vonzod be.
Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy nem fog befordulni, meg is beszéltem vele, hogy mit kell csinálnia, és meg is lett az eredménye.
Amire készülsz, az fog megtörténni.
A lányom végig faros volt. Nem fordult be. Igaz van rá esély, de ilyenkor már igen kicsi. Szerintem jobb ha felkészülsz minden eshetőségre. Nekem császár lett, és nem viselt meg lelkileg hogy nem szültem, tudtam előre hogy ez lesz, és így is csodás élmény maradt a lányom születése.
Most 32 hetes vagyok a kishugival. Nem tudom mi lesz, 27 hetesen faros, 31 hetesen fejvégű és most ismét faros. Viszont ha sokáig forgolódik rátekeredhet a köldökzsinór. Elvileg ismét császáros lennék mert 15 hónapja volt a császár, de megpróbálhatjuk a természetes szülést is ha minden ok.
Nekem most a hólyagomat nyomja és felfelé a tüdőmet, bordáimat a fejével, vállával. A "nagylányunk" is folyton a jobb oldalamat nyomta ki a hátával, és a gyomromba nyomkodta a fejét. :)
Szép szülést akár hogy is alakuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!