Egyszerűen nem tudom megcsinálni a Jónás kalkulátort. :S Hogyan kell? Help!
www.lunarium.co.uk
Ezen az oldalon próbálkozom,de azt írják jobb oldalt van
a kalkulátor.Hát most vagy vak vagyok vagy nem tudom.
Nem vagyok egy angol zseni:S
Egy tavalyi bejegyzés az NL caféról:
Kb. 1 hónapja eltűnt a www.lunarium.co.uk oldalról a jónás naptár, pedig ez volt az ingyenesek közül az egyetlen, ami a rizikó faktort is kiírta a születendő baba egészségére vonatkozóan.
Írtam a weboldal szerkesztőjének, és megkértem küldje el hol találom a jónás naptárat, vagy segítsen miért nem találom az oldalukon... ma írt választ.
Röviden:
fejlesztik, javítgatják hogy még jobb legyen, Dr. Jónás kutatási eredményei alapján, de hogy a további kutatásokat tudják fedezni valószínűleg fizetős lesz. :(
Ha beírtad az adatokat, még ki kell választanod hogy extended charts selection, majd a legördülő listából
special charts, azon belül meg legalul: lunar phases fertility calender.
Adatokat beírtam de az extended charts selection,nem találom:s
Tényleg mega béna vagyok:((((
szóval kitöltöd az adatokat, rákattintasz, hogy continue.
Ekkor feljön egy oldal, aminek ez áll a tetején:
Free horoscopes at Astrodienst
Két oszlopban linkek vannak, és a második oszlopban legalul van az extended chart selection.
Kattints rá, és folytatjuk:)
Na megy?
Ha igen, akkor új oldalra dob, ahol legfelül ez áll:
Birth data
Alatta:
Methods
Please select a group:
Circular charts | Special charts | Pullen/Astrolog
Ezek közül rákattintasz a special charts-ra
Megjelenik egy legördülő sáv, ahol ez van írva: Astromap World
Azt lenyitod, és a legalsó a listán a Lunar Phases Fertility Calendar
Kiválasztod, majd az alatta lévő kék gombra (click here to show the chart) kattintasz, és kész:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!