Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Császármetszés után mivel...

Császármetszés után mivel lehet elősegíteni, hogy minél hamarabb el lehessen kezdeni a szoptatást?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy császármetszéssel fogok szülni, és nagyon bánt, hogy így nehezebben és később lesz tejem. Milyen tanácsaitok vannak? Érdekelne minden információ és tapasztalat.
2010. dec. 29. 21:19
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, beszerzem ezt az instant teát! Lehet, hogy lenne tejem majd magától is, de nem baj, ha rásegítek egy picit. Köszönök minden egyes választ!
2010. dec. 30. 16:26
 12/12 anonim ***** válasza:
2010-12-29-23:57-es válasz írója vagyok. Még annyit tennék hozzá, hogy annak ellenére, hogy napi 1 liter szoptatós teát, gyümölcsleveket, nagy adag húslevest, rántott levest ettem, még úgysem indult be a tejem. A családban csak nekem volt ilyen gondom.
2011. jan. 1. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!