A kombinált teszt csak azoknak ingyenes, akik a sejtbankkal leszerződött kórházakba járnak terhesgondozásra? Vagy azoknak is akik olyan dokihoz járnak magánrendelésre, aki ahhoz a kórházhoz tartozik?
Figyelt kérdés
2009. jan. 26. 11:57
1/4 anonim válasza:
Heló!
Én úgy tudom minden kismamának ingyen elvégzik a kombi tesztet.
2/4 anonim válasza:
az integrált teszt ára 30.000,-
én olyan doktorhoz járok, aki olyan kórházban dolgozik, ahol MÉG ingyenes. Én így megúsztam ezt az összeget.
De van két kismama barátnőm, akik viszont nem úszták meg, nekik 30ezer volt.
3/4 anonim válasza:
Van kombinált teszt és integrált teszt. Különbség, hogy a kombinált tesztet a 12. heti uh-ból és vérvételből állapítják meg, a pontossága - ha jól tudom - kb. 80-85 %. Az integrált teszt a 12. heti uh. vérvétel + 16 heti uh és vérvételből áll, ennek pontossága 90-95 %. A kombinált teszt azokban a kórházakban ingyenes, amelyek le vannak szerződve. (egyre több kórház), ennek utána kell járni. Az integrált teszt minden esetben pénzbe kerül, én hallottam már 20 ezertől 30-ig többféle összegekről. (ez nem tudom, mitől függ) Érdemes a dokinál rákérdezni,mert sok helyen hallottam, hogy maguktól nem mondják, csak ha rákérdeznek a kismamák, hogy ingyenes.
4/4 anonim válasza:
Ha Bp-i vagy akkor pl. a Bolgárkerék utcában ingyenes ez nem kórház hanem genetikai tanácsadó féle. Ide nyugodtan elmehetsz mindegy hová jársz. Én is telefonon bejelentkeztem, elmentem, megcsinálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!