Normális hogy a 12 hétben már kevésbé van hányinger, és hasonló kismamás tünetek?
Sziasztok!
Volt egy miss ab műtétem júniusban. MOst újra babás vagyok:) 11+3 napos vagyok most, és tegnap nem volt semmi bajom sem. Eddig majdnem minden nap, főleg ebéd után folyamatosan morgott a hasam. Ugye nincs baja a babának? szerdán megyek UH-ra. NAgyon várom már.
Szia!
A legfontosabb hogy megnyugodj! A babádnak egész biztos nincs semmi baja! Teljesen normális, hogy csökkennek a várandóság kellemetlen tünetei a 12. héten. Én ekkor már újra tudtam kávét főzni a férjemnek reggel:)
Egy kis türelem és újra mindennaposak lesznek a várandósággal együttjáró dolgok, mint például a babád mocorgása!
Szép várandóságot kívánok Neked!
Üdv: egy 37 hetes kismama
Szia! Én is missed ab után várom a babámat. Nekem a 11. héten elmúlt a hányingerem, és egyéb kellemetlen tüneteim. Már 37 hetes vagyok!
Kitartás, minden jót szerdára! :-)
Sziasztok!
Köszi szépen. Igen próbálok megnyugdoni. Megegyeztünk a férjemmel, hogy nagyon kafa kiskölyök és nem lesz semmi baja. De akkor néha eszembe jut a nyári "élmény". De talán ez így normális.
Sziasztok és nektek is szép babvárást
Minden terhességnél máshogy jönnek a tünetek nekem 1 hétig tartott a hányás,azóta semmi bajon,a babám meg makk egézséges az rúg kapál :)
20hetes kismama
Szia!
Nem kell mindig mindent elhinni, amit mások írnak. Mármint elhinni el lehet, de nem abból kell kiindulni. Van akinek egész terhessége alatt vannak tünetei, van akinek csak a 12. hétig, van akinek egyáltalán nincs. Nekem például szinte semmi bajom nem volt (eddig), néha egy-egy nagyon enyhe hányinger. Pedig három babám van, és azt mondják, minél többen vannak, annál erősebbek a tünetek.
Hármasikres kismama
Szia!
Ne aggódj, biztosan nincsen semmi baja a kis pocilakónak. Én összesen 2 hétig(10-12. hétig) hánytam, émelyegtem, mondjuk azt egyfolytában:)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!