Hogyan lehet a hányingert csökkenteni vagy lehet-e
egyáltalán?
Figyelt kérdés
Tudom az első 2hónap amikor nagyon hányinger van,de engem már néha zavar.Ez ellen lehet valamit tenni?
Lehet-e valamivel csökkentetni?
2008. jan. 20. 18:18
1/7 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, az anyaleszk.hu-n volt egy cikk a hányingerről. Nekem szrencsére nem volt egy percig sem hányingerem, de véletlenül találtam arra az infora a neten, hogy a vércsoport szerint különböző ételekre van szükségünk. Amit az én vércsoportomról írtak, tutira bejött. Üsd be a vércsoportodat a keresőbe és ki fog adni több ilyen oldalt is.
2008. jan. 20. 18:29
2/7 anonim válasza:
Egyél kétszersültet, vagy háztartási kekszet... Legyen az éjjeliszekrényeden is, ébredés után rágcsálj el egyet az ágyban és nem lesz hányingered. Reméljük :)
2008. jan. 20. 18:51
3/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem egy hónapig volt hányingerem, egész nap émelyegtem, alig bírtam dolgozni. Próbálj meg egész nap kb. 2 óránként piciket enni, hogy soha ne legyen üres a gyomrod, nagyon jó volt még a hideg tej, háztartási keksz párosítás is. Kitartás! Üdv. 25. hetes kismama
2008. jan. 20. 19:10
4/7 anonim válasza:
Én a 3. hónap végéig sokat szenvedtem hasonló dolgok miatt. most vagyok 19 hétben és... még mindig van hogy öklendezek. Én még a víztől is hánytam.
Próbáld meg a vízben egy kis citromlevet... hátha
Az elevit is segíthet mert több benne a B6vitamin.
És nekem amiket esetleg kívántam a mogyoró segített.
Ez kísérletezés kérdése. Van akinek a gyömbér is segít, vagy a szénsavas üdítő..
Próbálkozni kell, hidd el hamar elmúlik.. viszonylag..
Boldog várakozást
2008. jan. 20. 23:17
5/7 anonim válasza:
Szia! Próbáld meg a gyömbér kapszulát szedni (gyógynövényboltban kapható) nekem bevállt én is sokat voltam rosszul az elején.
És a fagyi is jót tesz!
2008. jan. 21. 08:42
6/7 anonim válasza:
Igyál borsmenta teát továbbá mindig figyelni kell, hogy legyen vmi a gyomrodban.Nekem bevált!
2008. jan. 21. 09:31
7/7 anonim válasza:
Nekem vki azt mondta, h majd ha meg kell szülni a babát és akkor elmúlik. Most a 22.hétben még rendszeresen van hányingerem,de több hónapot feküdtem miatta és csak az ágy-wc között közlekedtem. A praktikai tanácsok, a sűrű evés ( h tudsz pár falatot)sokat segítenek tényleg. Valamint a relaxálás, meditáció és az h telik az idő és vagy elmúlik v hozzászoksz és megtanulsz mellette élni. Kitartás.És vigyázz a kiszáradással.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!