Ma töltöttem be az 5hetet! Egész nap majd megfagyok! Lehet terhességi tünet a hidegrázás?
Figyelt kérdés
Egyszerűen képtelen vagyok felmelegedni!Más tünet is van,csak ez jön ki legjobban!2010. dec. 28. 09:09
1/9 anonim válasza:
Mérd meg a hődet!Lehet hőemelkedésed van.
2/9 anonim válasza:
Lehet.Nekem szabályos hőhullámok voltak.Egyszer vacogtam,máskor meg majd megfagytam,de mérd azért a hődet,nehogy valami betegség bújkáljon benned.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem érzem magam betegnek!!
Mióta tudom hogy babás vagyok,azóta van ez!!
2010. dec. 28. 09:25
4/9 anonim válasza:
én 4+6 és 3 napja szétfagyok :D:D pedig 22,5 fok van bent
5/9 anonim válasza:
Nekem a 4.. héttől a 12. hétig tartott a vacogás, néha még most is van! JA és a 4. héten influenza szerű tüneteim voltak!!
:D
14+3 hkm
6/9 A kérdező kommentje:
Igen,pont ezt érzem amit ti!!Szét fagyok!! Minden tagom fázik,pedig nálunk is van 22 fok!!
2010. dec. 28. 13:33
7/9 anonim válasza:
Ugyan ezt éreztem mint Te még múlthéten. Most vagyok 6+4! Ezen a héten mintha elmúlt volna, azért néha még most is fázom! De már azért jobb!
8/9 anonim válasza:
Legelejétől tünetem ez. Tiszta libabőr vagyok. Mondjuk ha rám jön a hányinger akkor meg triplán ráz a hideg. Most vagyok 7+5
9/9 anonim válasza:
én vagyok aki 4+6voltam
na jó beteg lettem:(
ma vagyok pont 5 hetes
majd meghalok:((((
vigyázzatok magatokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!