Január 22-re vagyok kiírva. De már most bele-bele nyilal a hasamba fáj a hátam és a derekam ez már a szülés előjele lenne?
Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 17:52
1/3 anonim válasza:
én mindig meglepődöm, amikor valaki azt írja, hogy a derék és a hát fájás az a szülés első jelei, én 27 hetes vagyok, de kb már a 20 hét óta fáj a hátam és a derekam.
2/3 anonim válasza:
Mivel a vége felé jársz lassan,igen az.
3/3 anonim válasza:
Tágul a medencéd folyamatosan, a szervezeted készül a szülésre. Nálam is ez a szitu. Én jan. 16-ra vagyok kiírva. Nyugi, ez valakinél már hamarabb eljön, nálam a 30. héttől folyamatos. Második babámat várom, de minden terhesség más és más, most egy kicsit nehezebb, ott lenn jobban szúrkál és a derekam is talán jobban fáj, mert a kisfiamat cipelgetem...Kitartás, már nem sok van hátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!