Sűrű jóslófájások kezdete után mennyivel szültetek?
utolsó előtti vagyok. 38 hetesen szültem. Nekem a jósló fájásaim olyan 30 hét körül kezdődtek. Meg volt mindenki győződve hogy koraszülött lesz. Akkor emeltünk maximumra minden tablettát. Kórházba kellett volna mennem, de a 2 évesem beteg lett, így vele kellett kórházban lennem. De hozzáteszem nekem már az összehúzódások 20 hetesen megkezdődtek, meg ki is volt a méhszáj tágulva.
Az hogy mennyire fájt? Hát mély levegőket kellett vennem az biztos. Meg ruhán keresztül is látszott a hasamon ahogy befeszül. Ha sétáltam, meg kellett állnom, meg ilyenek, szóval elég erősek voltak. De látod megcsináltuk! És te is megfogod! Lehet neked is így reagál a szervezet, A lényeg a magnézium és a nospa. Meg az, hogy pihenj amennyit csak lehet és ne emelj nehezet!
Kitartás! és jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!