Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mehetek kisterhessen gyógyvízb...

Mehetek kisterhessen gyógyvízbe úgy, hogy már volt februárban egy 12 hetes vetélésem, így veszélyeztetett terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Mehetek kisterhessen gyógyvízbe úgy, hogy már volt februárban egy 12 hetes vetélésem, így veszélyeztetett terhes vagyok?
2010. dec. 22. 20:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
a nem túl meleg vízzel nem lenne baj, de gyógyvízbe ne menj. uszodába és langyos vízbe nyugodtan mehetsz, nagyon jót tehet a kismamáknak, de csak abban az esetben ha nem vagy fogékony a gombás vagy bakteriális fertőzésekre. amúgy meg vannak már olyan helyek, ahol nagyon spéci módszerekkel tisztítják a vizet, kérdezz rá ott helyben is.
2010. dec. 22. 22:54
 12/16 anonim ***** válasza:
termálba ne mert tilos.
2010. dec. 23. 10:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Én sosem voltam fogékony semmi ilyesmire, soha. Erre kijött a gombám terhesség alatt, holott, tényleg nem volt ilyen problémám. Szóval, ez nem fogékonyság kérdése. És a gomba még hagyján, de a medencénél a különböző bakteriális fertőzés a veszélyes, minek kockáztatni, aztán meg antibiotikumot szedni. Nekem a dokim egyértelműen megmondta, hogy ne menjek be a medencébe, csak sajátba és a tengert engedte még meg, de az ugye nyáron volt. A termált én is úgy tudom, hogy tilos.
2010. dec. 23. 10:35
 14/16 anonim ***** válasza:

Engem a dokim tavaly még a Balatonba sem engedett!!!

Kisterhesen meg pláne nem, minden az első 3 hónapban dől el!

2010. dec. 23. 10:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Balatonba engem sem! Ezért mentünk tengerpartra. Luxus szállodában voltunk (nem utazási irodás vagy all inclusive és társai) és tele volt szebbnél szebb fürdőkkel, medencékkel, egyikbe sem mentem be, csak a tengerbe. Tudom, most tél van és csak ezek a lehetőségek vannak, de én nem mennék semmiképpen sem.
2010. dec. 23. 11:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem szabad, nehogy bemenj!
2010. dec. 23. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!