Mik a lehetőségeim, tanulni esetleg dolgozni?
Te sokkal jobb helyzetben vagy mint én: nekem csak egy érettségim van, és nálunk is becsöppent egy csöppenet az életünkbe.
Én azt tenném hogy addig míg nem látszódik rajtad hogy babát vársz elmehetsz dolgozni, persze akkor is vigyázz nehogy megemeld magad, később nehogy visszaüssön.És nem kell másnak tudnia arról hogy terhes vagy...én túl becsületes lettem volna.. sokan azt tanácsolták nekem is míg munkát kerestem pár hetesen hogy onnan elmehetek táppénzre..
Ha jól sejtem akkor májusban kb. 5-6 hónapos leszel..igazából én már most érzem a picit mozogni, nem tenne nektek jót a stressz, a vizsgadrukk és akármilyen fejfájást csillapító gyógyszert akkor nem kellene bevenned.Szóval gondold át jól hogy mit és hogyan döntesz, mert mostmár még egy csöppségért felelsz.
OKJ-s vizsgát is szerezhetsz levelezőin.
Jó Babavárást és Kellemes Ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!