Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha jól érzem magam, dolgozhato...

Ha jól érzem magam, dolgozhatok még olyan helyen, ahol álló munkát kell végezni?

Figyelt kérdés
2007. dec. 7-én volt az utolsó normális mensim. A jelenlegi párommal 21-én voltunk együtt először. Mint utólag kiszámoltam nekem pont akkorra esett a peteérés időszaka. Jöttek is a tünetek sorba, nagyon rosszul viseltem a terhességem 3-4. hetét. 5. héten kicsit begörcsöltem, meg is jött, de nem úgy ahogy szokott sokkal gyengébb és rövidebb volt. El is mentem az orvoshoz, amikor megjött és közölte velem, hogy 5 hetesen elvetéltem. Kértem időpontot rákszűrésre, ahol az orvos megkérdezte, hogy van-e már kiskönyvem. Én igazából nem értettem, hogy miért kérdi, válaszoltam neki, hogy én 3 napja voltam orvosnál és azt ,mondta, hogy 5 hetes vetélés, meg is mutattam a papírt, bár ultrahangot nem csinált akkor. Na mondta a doki, hogy menjek el ultrahangra és kiderült, hogy 6 hetes terhes vagyok. Azt mondta, hogy az lehet valószínüleg, hogy ikrek fogantak meg és az egyik nem maradt meg. Én szinte el se tudtam hinni. Bár a párommal szétmentünk azóta , így én nem is tervezem, hogy elmondom neki, hogy apa lesz. Én nagyon örülök a babának. Már bocs, hogy ilyen sokat írtam. Szerintetek, ha jól érzem magam, dolgozhatok még olyan helyen, ahol álló munkát kell végezni? Meg kicsit stresszes is, de nem vészes.
2008. jan. 19. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

uj felmérés szerint az emberek 90-95%ának volt ikertestvére,csak elmegy,és ezt nem sokan veszik észre mert korán 1 - 2 naposan vagy mint nálad(bár ez feltűnő) pár hetesen megy el a baba. sok boldogságot.nem tudom mivel érdemelte ki párod,de én is szívesen visszaforgatnám a időt hogy ne tudjon róla.

ami veled történt az valóban csoda,szerintem ne dolgozz,ha ez állt elő,akkor inkább vigyázz erre a picire,nehogy az ikertesója sorsára jusson. jobb félni,mint megijedni. légy nagyon ovatos,kerülj minden megerőltetést,és nagyon sok boldogságot. sok pihi,és nyugalom. ha ugy érzed csak akkor mondd el neki.

2008. jan. 19. 15:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Először is nagyon örülök a boldogságodnak,képzelem micsodaa öröm volt amikor kiderült, hogy mégis terhes vagy!A pároddal való dolgot sajnálom,remélem ezen nem kell idegeskedned, hogy legalább ne ártson a picurinak.Szerintem ha jól vagy,és a dokinak sincs ellenvetése, dolgozz,amíg jólesik,bár a stressz nem a legjobb, és az is igaz hogy a sok állás sem tesz jót.Kérd ki a dokid véleményét, és a továbbiakban sok boldogságot a picihez!
2008. jan. 19. 18:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok,tényleg csoda ami veled történt, és azért is jó h leírtad, mert bizony sokan várnak valami kisebb csodára h babájuk legyen.nem vagy könnyű helyzetben, de az apaság kérdését gondolt át mégenyszer.nem jó megfosztani valkit ettől a tudattol, h van egy gyerneke.a többit meg úgy is megbeszélitek.nagyon nehéz egyedül felnevelni egy gyermeket, én is ezt tettem, de keserves volt.A munkával meg vigyázz, ha a doki nem látja indokoltnak dolgozz, de nagyon kíméld magad.sok sikert, és sok boldogságot nektek.
2008. jan. 19. 18:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én biztos nem bírnék álló munkát végezni, úgy hat hetes korom óta sokkal fáradtabb vagyok, állandóan álmos, öt percig se szeretek állni. Szerintem az a gond, ha megeröltetőnek érzed (sokkal fárasztóbbnak, mint azelőtt). Akkor inkább menj el táppénzre, mert az ilyen fiatal terhesség sérülékeny. Persze voltak régen sokan, akik nehéz munkát végeztek terhesen (gyárban, mezőgazdaságban), de a vetélések akkori százalékáról kevesebbet tudunk. Nehéz időkben állítólag azért születik több lány, mert azok ellenállóbbak, nem vetélhetők el olyan könnyen.

Ha keveset keresel, nehéz a döntés, de ha az ember otthon van, általában kevesebbet költ.

11 hetes kismama

2008. jan. 19. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!