Orvos felfogadása? Mi a véleményetek?
Ha nem lesz ott a szülésnél / csázsárnál nem Ő müt akkor nem kell fizetned neki.
Az ügyeletesnek se kötelező max ha meg vagy elégedve de császár alatt általában a dokik nem túl figyelmesek a kismamához. Talán a csecsemősök..
császár alatt nem túl figyelmesek a kismamához???????????? Mégis mit kéne csinálniuk egy egyébként nagyon kockázatos és komoly hasi műtét közben? Még jó, hogy nem a kismamával foglalkoznak, hanem a műtéttel.
Kérd meg és ha nem ér oda, akkor nem kell fizetned neki. Egyébként megha császár, abba kötelezően bele kell egyeznie egy illetve 3 főorvosnak, köztük az osztályvezetőnek, az ügyeletes nem császározhat. Úgyhogy én felkérném.
Szülésznő fel sem merült, mondjuk lehet sznob vagyok, de én őket nem sokra tartottam és a szülés előtt is meggyőződhettem, hogy nem volt alaptalan, kevés sötétebb és nevetségesen ostoba emberrel találkoztam, mint a szülésznők. Fel sem merült, hogy annyit mondjak nekik köszönöm.
Nem kell kiforgatni..
a nem figyelmes nem azt jelenti hogy nem figyel.
nem túl tapintatos aki császáros volt a környezetben mindenki arról mesélt hogy a saját gondolatai a baba, mig a dokik beszélgetése a loki meg a filmek körül forogtak.
Igy értettem... lehet tapintatnak vagy figyelmességnek hivni de nem a figyelem hiánya.
miért te a munkahelyeden soha nem beszélsz másról csak a munkával kapcsolatosan szólsz a munkatársaidhoz? Miért kéne néma csendben lenni e a műtét alatt? Jó persze fecseghetnének a kismamával is, ebben igazad van és a babáról is.
De hát ha egy kismama gondolatai a babája körül forognak, akkor hogy figyel oda mit beszélnek az orvosok, annyira azért nem kötötték le a babája körüli gondolatok? Mert én tényleg a babáimra gondoltam és nem tudom neked azt sem megmondani, hogy fecsegtek e az orvosok, nemhogy azt, hogy
miről.
Na mindegy ne vitázzunk ezen, szerintem ez nem a figyelmesség dolga. És ebben az esetben sem a társaságot fizeted, hanem, hogy jól elvégezze a műtéte és ne maradj ott az asztalon, benned se maradjon semmi és a baba is jól legyen. Ha valakinek társalkodónő kell, akkor hívjon egyet. Szerintem ez jelentéktelen egy műtétnél. Csinálja jól a dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!