Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez a nyákdugó lehetett?

Ez a nyákdugó lehetett?

Figyelt kérdés
ma volt a wc papíron nyálkás átlátszó nyúlós valami.holnap töltöm a 40.hetet!
2010. dec. 21. 09:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
SZia! Én nem szültem még, de úgy tudom, hogy az ilyen kocsonyás, véres szerű, vagy piros vagy rózsaszín szokott lenni. Könnyű szülést kívánok! 27 hkm
2010. dec. 21. 09:46
 2/17 anonim ***** válasza:
Az én nyákdugóm színtelen volt, talán egy enyhén barnás, de mondom, inkább átlátszó. Szerintem a nyákdugód volt, de a 40. héten ettől függetlenül bármikor jöhet a baba :) Az enyém hetekkel a szülés előtt elment...
2010. dec. 21. 09:48
 3/17 anonim ***** válasza:
Ha teljesen átlátszó, akkor szerintem az nem az. Nekem speciel nem rózsaszínes volt, én inkább olyan erős narancsosnak mondtam volna, de ahogy ez jött 2-3 napig, kb. rá egy hétre szültem meg.
2010. dec. 21. 09:49
 4/17 A kérdező kommentje:
nem volt még ilyen nyúlós valamim azért gondoltam a nyákdugóra.
2010. dec. 21. 09:56
 5/17 anonim ***** válasza:
Szia!Valószínű, hogy a nyákdugó volt, nem mindenkinek véres.Lehet átlátszó is a barátnőmnek is átlátszó volt, semmi rózsaszín semmi barna.Lehet, hogy nemsokára meg is indul a szülés.
2010. dec. 21. 09:57
 6/17 anonim ***** válasza:

nekem az elsőnél föl se tünt ilyesmi, szimplán elfolyt a magzatvíz és 5 óra múlva megszületett.

a másodiknál épp a konyhába sürögtem forogtam, mikor egyszer csak úgy begörcsöltem, hogy összerándított, azt hittem ott maradok, majd halványpirosas akármi jött ki.a fájdalom abbamaradt. hívtam a dokit, ez meg mi volt. mondta ha vért láttam természetesen menjek be, nem tud erre telefonon mit mondani. de ahogy letettem a telefont, elfolyt a magzatvíz, úgyhogy a dolog nem volt kérdéses. 4 óra múlva megszültem. szóval szerintem nekem az volt a nyákdugó.

2010. dec. 21. 10:01
 7/17 anonim ***** válasza:
Szia,mindkét gyermekemnél elment a nyákdugó délután,éjszaka indult be a szülés,reggel hat körül mentünk be a kórházba és első gyermekem 10:40-re a második 12:05-re megszülettek.Szerintem a finisbe vagy,szorítok és könnyű szülést kívánok Neked!
2010. dec. 21. 12:33
 8/17 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen :)

Én meg gratulálok a két gyerkőchöz!!!

2010. dec. 21. 14:01
 9/17 anonim ***** válasza:
Szia,egyben vagy még?Minden oké?
2010. dec. 22. 14:38
 10/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy már megvan a baba? :) Jaj de kíváncsi vagyok :)
2010. dec. 22. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!