Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van még kedvetek tippelni?...

Van még kedvetek tippelni? (Akinek nincs, lépjen tovább. Köszi. )

Figyelt kérdés
[link]
2010. dec. 20. 21:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ja bocsi olvastam már otthon vagy....ne hari.

Mizus nem kell tőbb infuzió? gyógyszer?

2011. jan. 4. 12:00
 22/26 A kérdező kommentje:

Amikor utoljára írtam, eltávon voltam, de másnap vissza kellett mennem a kórházba. Tegnap hazaengedett a dokim. Kedden voltam UH-n, akkor kb. 2000gr-nak mérte ugyanaz a doki a babát, aki egy héttel korábban 1600-nak. Tehát fejlődik. Az orvosom mondta, hogy a fejátmérő még mindig kisebb mint lenni kéne, de hát gondolom én, nem lehet mindegyiknek egyforma. Az én babámnak a BPD-je most 77, és olyan 82-nek kéne lenni.

Amit infúzióban kaptam most gyógyszeresen kell folytatnom és hetente kétszer kell mennem NST-re és UH-ra. Holnap már megyek. Remélem most megint egy kicsit nagyobbnak fogják mérni.

Ja, egyébként Nyíregyházán fogok szülni. Úgy láttam, ez nem egyedi eset. Többen is voltak ott emiatt.

Jó itthon lenni, amennyit csak lehet, pihenek. Félek, nehogy újra be kelljen feküdnöm.

Majd írok, mi volt az UH-n! Közönöm, hogy érdeklődsz és bátorítasz! Minden jó szóra nagy szükségem van, de megnyugodni csak akkor fogok, ha már a karomban lesz az én egészséges kislányom.

2011. jan. 6. 10:39
 23/26 anonim ***** válasza:

Szia tényleg ne aggodj engem még anno genetikára is elküldtek a 26.héten mert azt mondta a dokim hogy nem fejlődik ugy a baba ahogy eddig fejlődőtt...sé elmentem genetikára semmi gond nem volt mondta a doki hogy kicsit kissebb mint a kora mert ugye az utolso mensitől számolta és nekem nem félidőben volt peteérésem.igy modositotta a korát 2 héttel kissebbre de nem volt gond kapta a tápanyagot rendesen meg minden.Ugyhogy dokit is váltottam mert mig nem mentem el a genetikára hu hát azt nem kivánom senkinek ki voltam rendesen.De a másik doki mindent rendben látott máshol is szültem sotén és tényleg nem volt kissebb a baba 37 hetesen 3060 gr meg 56 cm az épp elég ha bent marad még 3 hetet akkor simán tőbb mint 3500 gr...De jo volt igy szülni még a gátvédelem is sikeres volt és azóta 11 hós a nagylányom...DDD és győnyőrű egészséges kiscsaj soha nem volt beteg kopp kopp...

De tényleg ne aggodj látod szépen hizik nincs semmi gond a bpd meg egyik doki ennyit mért nállam a másik annyit teljesen külőnbőzőek...

Nem voltál 4d-n?

Ha bármi kérdésed van irj nyugodtan nekem privit is irhastz ha gondolod...

Puszi jó pihenést és ne aggodj semmi gond nem lesz.

Majd irj ...szép napot.

2011. jan. 8. 12:13
 24/26 A kérdező kommentje:

Szia Mona!

Hálás vagyok, hogy így támogatsz! Tegnap voltam NST-n és UH-n. Az NST nagyon szép lett, az én pici lányom csak úgy rugdosott! Az UH is elég jó lett, nőtt is egy kicsikét. Kedden 2000gr-nak mérték és 3nap múlva, azaz tegnap, pedig 2100-2200gr-nak. Szerintem ez teljesen jó. Ilyen rövid idő alatt szerintem reális. Ha mérnek vagy 500gr-mal többet, úgyis megmagyaráznák, hogy valamelyik mérés nem volt jó, ennyit nem nőhetett. A BPD-je is nagyobb. Már nem 77, hanem 80. Legközelebb jövő kedden megyek NST-re, akkor lehet, hogy nem lesz súlymérés, majd csak csütörtökön vagy pénteken. Beszéltem a szülésznőmmel is, ő mindig meg tud nyugtatni. Ő is mondta, hogy szépen növekedik, ne aggódjak, minden rendben lesz.

Ja, voltam 4D-s UH-n is, de ott nem méricskélték. Tényleg csak mozi volt. Mindjárt megkeresem róla a képet és feltöltöm. Már azon a képen is olyan gyönyörű!!!!!!!!

2011. jan. 8. 20:14
 25/26 A kérdező kommentje:

[link]

Íme az én picike lányom, Rebeka, azt hiszem 29hetesen!

2011. jan. 8. 20:26
 26/26 anonim ***** válasza:

Szia ne hari hogy eddig nem irtam de minden össze jött...egyszer az egér döglött be utánna a billentyűzet...aztán a monitor...a kislányom beteg volt elkapott a rendelőbe egy hasmenéses nyavaját mikor az 1 éves mérésen voltunk ugyhogy ezer bocsi.

Hogy vagytok?Baba?

Nem irsz privit?Akkor küldök 4ds és rendes képeket is...Ide nem tudom hogy kellfeltölteni....

2011. febr. 22. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!