Ebben az esetben babát vállalni?
Figyelt kérdés
Van egy 20 hónapos kisfiunk,8 hetes terhes vagyok a párom munkahelye megszünt de februárban visszaveszik egy másikhoz.anyuséknál lakunk csak tvasszal tudunk átköltözni a mi házunkba mert felujitás alatt áll!Jelenleg megvagyunk szorulva de a párom nagyon szeretné ha megtartanánk a kisbabát,én félek attól hogy nem fogom bírni két ilyen picivel az egészet egyedül!Mit tennél a helyemben?2010. dec. 20. 18:04
11/12 anonim válasza:
Megtartanám!
Nekünk 21 hónap van a gyerekek között és a férjem reggel 8-tól este 8- ig dolgozik.
Anyagilag meg februártól helyre fogtok állni!
Hajrá!
Jó egészséget!
12/12 anonim válasza:
Én is hezitáltam mi védekeztünk de ez a baba nagyon akart jönni:)én is parázok de már kezdek "belenyugodni" mulik a félelem!:) Nem tudtam volna elvetetni pedig sokszor megfordult a fejembe de nem ment volna!Kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!