Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes vagyok. Nagyon faj,...

14 hetes vagyok. Nagyon faj, amikor pisilek. Az orvos mar felirt gyogyszert, elmult aztan megint visszajott. Mitol lehet ez?

Figyelt kérdés
2008. jan. 18. 21:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nem csináltatok egy tenyésztést???Jó lenne, mert akkor tudnánk, hogy milyen baci okozza. Ha nem baci, akkor okozhatja a méhed növögetése, nekem is szokott pl. néha féjdogálni a vizelés végén, de nem csíp. Ha csíp az bizony húgyuti fertőzés jele. Minden nagy dolog után mosakodj meg, mert 99 %-ban a bélflórából fertőzzük be saját maunkat az anatómiai távolság rövidsége miatt. És igyál sokat de nagyon, hogy kimossad a bacikat...ha az. Boldog babavárást!!!Én is 14 hetes vagyok!
2008. jan. 18. 22:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Próbáld ki még a kamillateás ülőfürdőt, ne forrót,és tényleg sok folyadék, és jelezd a dokinak, hogy nem múltak el a panaszok.Mindig ürítsd ki a hólyagod az utolsó cseppig.

2008. jan. 19. 06:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Menj dokihoz (urológushoz)!!! Mindenképp, mert hugyuti vagy akár vese fertőzés és valószínű gennyes, baktérium okozza. Mikro laborba a vizeletet letenyésztetik és írnak annak megfelelő antibiotikumot. Valószínű azért fertőződtél vissza mert a gyógyszer amit írt arra nem volt érzékeny a baci. Komoly dolog ez, mert átmehet a hüvelyváladékba a baktérium és az nagyon nem jó vagy görcsölhetsz a fertőzés miatt. Nekem az első 6 hónapba folyamatosan ilyen bajom volt most talán sikerült kikezelni. Antibiotikumot meg tudnak olyant írni ami nem árt a babának! De írány a doki!!!
2008. jan. 19. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!