Használt-e már valaki kakaóvajas CNS Hüvelykúpot terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Biztonsággal használható ez terhesség alatt, nem árthat a babának?2009. jan. 23. 07:51
1/3 anonim válasza:
Szia! A nevét nem tudom, de gondolom ez az a kúp ami gyógyszertáti készítésű. Terhességben alapszabály, hogy bármilyen gyógyszert egyebet csak akkor használunk ha azt az orvos javasolja. Biztosan nem ez az első és nem is az utolsó kismama vagy aki orvosi javaslatra használ ilyen kúpot. Ha veszélyt jelentene a babára akkor nem írnák fel, a babára igazából a nem kezelt fertőzések következménye jelenthet veszélyt.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen köszi, mindezt tudom, de mégis nyugodtabb lennék ha tudnám, hogy már használták előttem mások is ezt terhességben.
23 hetes kismama
2009. jan. 23. 08:13
3/3 anonim válasza:
Én is használtam a 36. hétben,orvos írta fel és nem lett tőle semmi baja a babámnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!