Mekkora gyerekre számíthatok, ha most 33+3 naposan BPD: 93mm, OFD: 114mm, HC: 326mm, FL: 66mm, Magzati súly: 2770gramm?
Szülés várható ideje: 03.10.
A biometria adatok alapján 36 hetesnek felel meg.
Megnéztem, hogy ha hasonló ütemben növekszik, mint eddig, akkor 03. 10-re 4700 gramm körül lesz! :(
Szia
Nekem ilyen adataim vannak. Hasonlítsd össze.
BPD: 84 mm
Thorax AP: 90 x 85 mm
Femur: 62 mm
Itt 32 hét 4 napos terhes voltam. A kisfiam 40 hét 5 napra született 3810 grammal, 51 cm-vel és 32 cm-es fejkörfogattal. A tied valószínűleg egy kicsit nagyobb lesz. Ezek 2007. áprilisi adatok.
Remélem tudtam segíteni.
Köszönöm szépen, hogy visszakerested az adatokat! Aranyos tőled.
Hát igen, az enyém nő mint a gomba. Kicsit jobban is mint kéne.
Hmmm... Meglátva az adataidat mindjárt arra gondoltam, hogy vagy nagy baba lesz, vagy elszámolták, és a babód februári manó lesz. :)
Terhesvitamint szedsz? Meglehet, hogy ezt sokan gondolják butaságnak és sok mindenkinek vannak erre cáfolós példájuk, de akár az is besegíthet a baba erősebb növekedésébe. Persze lehet hülyeség, de érdemes lenne a dokit megkérdezni.
Minden jót!
szia!
mi pont egy napra vagyunk kiírva(03.10) ,és nekem 32 hetesen 2600-2700gr volt a becsült súly! hát nem lesz pici a baba,de szerintem ez nem nagy baj!!! nekem a doki annyit mondott,hogy szép nagy baba!!!
Ezek szerint nem vagyok egyedül! :) Ez azért megnyugtat! Melyik kórházban szülsz?
Egyébként én is gondoltam az Elevitre, de már ezek szerint túl későn. A 31. hétig szedtem. Nem akartam hinni annak, hogy tényleg ettől megnő nagyra a gyerek.
szia!
én vagyok,aki egy napra van kiírva veled!!!
én nyíregyházán fogok szülni,és itt is lakom!!!
és te?
Az első válaszoló vagyok. Itt egy oldal, ahol össze tudod hasonlítani a babád. Itt átlagot néztek, de több minden ki van írva és az is hogy mit jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!