Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik szoptatas alatt lettek...

Akik szoptatas alatt lettek terhesek azoknak is feszult a melluk?

Figyelt kérdés
5 hetes terhes vagyok es nem feszul a mellem...az elejen egy kicsit szurkalt de ez mar total elmult...a 20 honapos fiamat 4 hete valasztottam el de meg mindig van tejem ezert remenykedek hogy csak a tej miatt reagal maskeppen a szervezetem...orvos meg nem latott es nem is akarnek menni a 7.-8. hetig de idegesit hogy nincs annyi es olyan eros tunetem mint az elsovel...aggodnom kene?
2010. dec. 17. 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem csak érzékenyebb lett a mellbimbóm. Tünetek nekem is sokkal enyhébbek voltak, viszont a 7. héttől iszonyatos hányingetrem lett a 11. hétig.
2010. dec. 17. 20:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem pontosan a kérdésede válaszolok, de sztem hasznos lehet. Szóval én most vagyok 16 hetes terhes a második babával, és én is meg voltam ijedve, mert a mellem teljesen másként "viselkedett", mint az elsőnél.

Az elsőnél már a kezdet kezdetén, ahogy kimutatta teszt nagyon fájt, feszült, érzékeny volt. Most szinte semmi. Érzékeny egyáltalán nem volt, most már elkezdett viszketni, és a mellbimbóm pici érzékenyebb. DE össze sem lehet hasonlítani az előzővel. Azt olvastam itt erről, hogy a második, többedik babánál, már nem reagál olyan erősen a mell, illetve később.

Persze az is lehet, hogy a szoptatás miatt, de sztem ez ettől független lehet.

Sztem ne aggódj, minden rendben lesz (és van), dokihoz ráérsz menni ha nincs semmi gond, nekem a hányinger is csak a 7-8 hét táján jelentkezett!

Gratulálok a babához, és boldog karácsonyt!

2010. dec. 17. 20:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a biztato a valaszokat...remelem hogy minden renben lesz velunk mert mar ugy hozzam nott ez a kis 5 hetes picurka hogy nagyon megviselne ha elveszitenem...amig surun jarok pisilni, sokat alszok es nem verzek addig gondolom hogy nincs semmi gond...Kellemes Unnepeket kivanok nektek is
2010. dec. 17. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!