Túl parázós lennék? Tegnap reggel óta nem éreztem mocorogni a babát. Ma reggel, mikor már minden apró trükkömet bevettettem, ahhoz hogy megmozduljon és még mindig nem volt semmi.
Felhívtam a védőnőmet, aki azt tanácsolta, hogy menjek be a klinikára. Ott csináltak uh-t. Amin minden rendben volt: mocorgott és vert a pici szíve is. De egy nő azt mondta, hogy nem kell ennyire aggódnom és minden apróság miatt berohangálnom a kórházba, mert egy anya megérzi ha baj van. Igaza van?
23 hetes első babás
Ebben a korban még előfordulhat, hogy nem érzed minden nap. Tényleg ne aggódj ennyire! Később majd azon fogsz imádkozni, hogy maradjon már nyugton két percre :)
Üdv.: 6 hós kislány anyukája
Szia sorstárs!
Igen én végig ilyen parázós voltam.Egy párszor elmentem dokihoz,hogy nem mozog....uh és minden ok!
Már a dokim is tudta,hogy egy kicsit hisztis vagyok....
Egyébként én aztán kitapasztalt,hogy akkor mozgott kevésbé,amikor esett az eső,időváltozás volt,vagy amikor forgolódott a pocimbamn!
De én végig nem nyugodtam meg!Csak mikor megszültem!:-))
Neked is azt tanácsolom,hogy követsd a babucidat és majd rájössz,hogy mikor milyen kedve van!
8hós kiscsaj anyukája
Szerintem én ugyanazt csináltam volna, amit Te...
Az első terhességnél még annyira bizonytalan az ember, nehogy már ilyenen múljon a pici egészsége!
Végülis ez nem apróság.
Ha nem érezted, szerintem normális dolog, hogy bementél, pláne, hogy több, mint 24 óra eltelt, amióta nem érezted.
Én ugyanezt csináltam volna a helyedben.
Majd a következő terhességnél rutinosabbak leszünk!
Addig meg sem a kórház, sem a magyar egészségügy nem megy tönkre egy-egy bepánikolt kismama ultrahang-vizsgálata miatt...
Helyesebben NEM E miatt megy tönkre...
Üdv: 36 hetes kismami
Én ennyire nem vagyok parás, de teljesen megértelek. :) Ez egy természetes dolog. És az aggodalom a szülés után sem múlik, csak már másért aggódunk majd. Nekem is van, hogy alig mocorog. Bár ez nem az utóbbi napokra értendő. Szerintem a drágámnak túl sok helye van, mert állandóan forgolódik. Na de amúgy tényleg észre lehet venni, hogy mikor milyen a kedve. Volt, hogy front volt és 3 napig alig éreztem. Aztán reggel fél 6-kor már tudtam, hogy jó idő lesz. Igazam volt. A picúrkám jelezte. :)
Amúgy meg sok minden miatt is érezhetjük gyengébben. Lehet, hogy pont úgy fekszik. Minden jót!
21 hetes kismami
szerintem 23 hetesen még korai, valoszinuleg mocorgott, csak nem érezted.. de én is voltam mar benn potyán a korhazban, sot, nemreg hivtam fel a nodokim valami kis huyeseggel..
en azt mondom, hogy inkabb rohangaljunk a korhazba feleslegesen ezerszer, meg zaklassuk a nodokit/vedonot, minthogy egyszer ne, es baj legyen.
Köszönöm a válaszokat
Számomra megnyugtató volt, hogy a dokim megnézett. Ő mindig azt mondja, hogy inkább egy felesleges vizsgálat, mint egy túl későn. Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy veszélyeztetett terhes vagyok és lehet ez miatt is aggódom egy picit többet, de nem gondolom, hogy ez már túlzás lenn, mint ahogy az a nő mondta.
Valószínűleg ő azért mondta ezt neked mert sokan az első babánál még csak ilyenkor kezdik el érezni a pici mozgását.Majd ha túl leszel a 30.héten és egyre kevesebb helye lesz a babának akkor jobban és folyamatosan fogod őt érezni akkor ha nem mozog sokáig mindenképpen telefonálj a dokinak vagy védőnőnek hogy mi legyen és nyugodtan menj be a kórházba is.Persze addig is ha úgy érzed ezt téged megnyugtat de ennyi idősen még annyira eltud bújni a baba hogy előfordúlhat hogy máskor is megijeszt.
35 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!