Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tippelos ;)! Hány hetes, és...

Tippelos ;)! Hány hetes, és milyen nemu baba lehet a pociba?

Figyelt kérdés

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

2010. dec. 16. 18:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Fiu,18 hét?
2010. dec. 16. 19:16
 12/16 A kérdező kommentje:

Koszonom, hogy tippeltetek :)

Bar nem erkezett sok, de nagyon kozeliek!

19 hetes voltam tegnap, es kislanyunk lesz :)

2010. dec. 16. 21:20
 13/16 anonim ***** válasza:
sajnos lekéstem a tippelésről, de olyan 24-25 hetesnek mondtalak volna vagy kicsit többnek és lánynak, a saját pocimhoz hasonlítottam én 21 hetes vagyok, első baba, és fele ekkora, de úgy látszik tévedtem :)
2010. dec. 16. 22:14
 14/16 A kérdező kommentje:

Szia utolso:)

En is azert tettem fel mert a parommal beszeltuk, hogy jol megugrott az elmult egy-ket hetben, es picit nagyobbnak lattam en is.

De a valaszok alapjan ekkoranak kell lennie :))

Viszont nekem is elso baba. De en mindig csak hasra hiztam lehet ez is kicsit befolyasolja.

Es koszonom, hogy igy lekesve is, de elmondtad a velemenyed :)

2010. dec. 17. 01:50
 15/16 anonim ***** válasza:
már megírtad, de 18-20ra tippeltem volna.
2010. dec. 17. 09:40
 16/16 anonim ***** válasza:

:) ez érdekes, 2 fiam, 3 lányom van, de csak a 3.(lány) -nál volt "lányos" hasam, a többinél kis hegyes-gömbölyű. Akkor nagyon sovány voltam, azért látszódott már 3 hónaposan rajtam, most sokkal húsosabb vagyok, és most meg azért látszik a 9 hetes :p

Nagyon változó.

2010. dec. 17. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!