Szerintetek ez mi lehet? Megint ciszta? Vagy terhesség?
Párommal kiszállásos módszerrel védekezünk..
Rendesen meg is jött,most is 19re várom..
Viszont kb 1,másfél hete hányingerrel kelek,folyamatosan öklendezem.Emésztési problémáim vannak,nő a mellem és fáj is..
Kicsit görcsölök is,de nem olyan mensis görcsök,hanem más..
Gyerekünk nincs még..
Szóval nemtom milyenek lehetnek a tünetei.
Terhességi teszt negatív(tegnap teszteltem)..
2 hónapja volt cisztám,akkor is hányingerem volt minden reggel,de a többi tünet nem volt...(hátrahajló méhem van,igy nem könnyen eshetek elvileg teherbe így nem?)
Szerintetek?
"Párommal kiszállásos módszerrel védekezünk.."
A kiszállásos módszer egyáltalán nem védekezés, így minden esély meg van rá, hogy terhes legyél. Ha nem jön meg a mensi, utána tesztelj (aznap vagy másnap), ha negatív, mindenképp menj orvoshoz!
Ha 19-re várod, akkor elvileg lehet baba is, csak még nem mutatja a teszt.
Várj pár napot, aztán tesztelj újra.
Én a helyedben mindenképpen bejelentkeznék dokihoz. Ha baba lesz, akkor azért, ha meg nem, akkor hogy kiderüljön, mi a helyzet...
Legjobbakat!
Hát gratulálok neked:)
Az én dokim azt mondta,hogy hátrahajló méhnél nehezebb a teherbeesés,igy szerintem ciszta lesz....Vagy nemtom...
Az komoly!!!Vannak még csodák:) Tiszta szívből gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem nekem is inkább baba,mint megint ciszta,műtét,stb...
Örülnék neki ha terhes lennék:)
Egy jótanács:) Ha most babás vagy, akkor szülés után ne a megszakítást használjátok. Halál komolyan mondom. Barátnőm 18 évesen teherbe esett, megszakítással védekeztek(mint halottnak a csók, annyit ért a szép szó és az intés neki), aztán megszületett a lánya, rá két évre, még mindig csak megszakítással védekeztek és megint terhes lett.
Szóval ezzel csak óvatosan azért!
Amúgy igen, lehetsz terhes; a tüneteidből szerintem sokan erre következtetnének. De ha 19én kellene megjönnie, akkor 20-21én reggel csinálj egy tesztet:)
Én szorítok akkor, pedig az elején azthittem nem akarod:D Ezért ezer bocsánat:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!