Aggódom a tünetek miatt, jogos? 10 hetes 4 napos terhesen.
Figyelt kérdés
Pár napja volt fehér sűrű folyásom, már nem feszül annyira a cicim, s ha lehajolok, nem érzem a kis gombócot az alhasamnál, amit eddig éreztem. Valami gond lehet? 6 hetesen voltam utoljára UH, s majd 2 hét múlva kell mennem legközelebb. A fáradtság, sűrű pisilés még meg van.2010. dec. 16. 08:24
1/3 anonim válasza:
Ne aggódj! Én is így voltam! Sőt fehér folyásom még mindig van, néha vizes. A dokim azt mondta normális! A cicim nekem sem mindig egyformán feszül! Van hogy egyik nap nagyon másik nap nem! Minden rendben van! Nyugi! Ne izgulj feleslegesen!!!! üdv 16 heteske
2/3 anonim válasza:
szia!én 11+2hetes vagyok.kb másfél héttel ezelőttig fel sem bírtam állni az ágyból annyira rosszul voltam..állandó hányinger,gyomorégés,fejfájás..minden bajom volt,utána egyik napról a másikra mintha elvágták volna.először én is megijedtem,de mindenki mondta,h nem lehet semmi baj.ma megyek dokihoz,majd kiderül,de sztem sincs semmi baj!!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nyugtató szavaitokat. Igaz amit írtatok, mivel mára megint elkezdett fájni a cicim. Most már szerintem azért is ilyedek meg hamar, mert már régen láttam a kicsikét, miként is fejlődik. Az nekem nagyon hiányzik már. Ezért várom nagyon december 30-át, amikor mehetünk végre a 12 hetes UH-ra :)
Kellemes ünnepeket kívánok nektek, s családotoknak.
2010. dec. 18. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!