Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan kismama akinek...

Van olyan kismama akinek "húsundora" van?

Figyelt kérdés

Nem vagyok vegetáriánus. A terhességem előtt sem voltam valami nagy húszabáló,de rendszeresen ettem húst. Mióta terhes vagyok valahogy nem igazán megy. A felvágottak még csak-csak, de a főtt-sűlt húsok nem nagyon. szinte minden nap főzök mert a párom viszont igényli a húst. Néha kezdek aggódni,hogy a babámnak nem lesz baja,ha nem eszek elég húst?

25 hetes kismama

2009. jan. 21. 18:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Akár énis írhattam volna szó szerint ahogy te írtad, így vagyok én is. Mindig szedek magamnak is, de az a vége, hogy a néhány leerőszakolt falat után a többit apa eszi meg mert én nekem nem megy.

Szerintem nincs rá szüksége a szervezetemnek. Bár eszek másokat amiből a fehérje szükségletem megvan.

Ha a vérképed jó, akkor minden rendben.

Én úgy tudom, ha valamit ennyire nem kíván az ember, akkor a benne lévő tápanyagokra a szervezetnek nincs szüksége.

Én is eszek fölvágottat, virslit, tehát feldolgozott hústermékeket, hogy legyen azért bennem hús is. Illetve próbálok gyakrabban darálthúsos kajákat, pl különböző spagettiket (piros, fehér), csilis babot, darált húsos karfiol levest, stb csinálni. Azok is könnyebben lecsúsznak.

Boldog babavárást, Egyél amit jólesik.

18+6 hetes pockos

2009. jan. 21. 22:52
 12/12 anonim ***** válasza:

szia! 16 hetes kismami vagyok. én nagyon húsos voltam. imádtam. amióta babát várok rá se tudok nézni semmilyen formában. öklendezek tőle, és szinte kifordul a számból. eleinte gyömöszöltem volna, mert a húsra szükség van, de rájöttem nem megy, és nem a hiszti, mert próbálkoztam, de hiába. így elkezdtem a fehérjét és vasat, folsavat más étel formájában bevinni. még mindig nem bírom megenni a húst, debízok benne, hogy hamarosan elmúlik. egyébként még senki kismamától ddig nem hallottam hogy ne bírná megenni, meg is lepődtem magamon.

jó babavárást!

üdv 16 hetes kismami

2009. jan. 22. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!