Hányadik hét után mutatja ki a terhességi teszt délutáni vizeletből a terhességet?
Figyelt kérdés
tudom hogy az van ráírva hogy reggelivel kell megcsinálni de azért érdekelne2010. dec. 15. 10:58
1/14 anonim válasza:
6 hetes terhességnél nekem már minden bapszakban pozitív volt.
2/14 A kérdező kommentje:
korábban akkor nem nagyon érdemes ugye?
2010. dec. 15. 11:02
3/14 anonim válasza:
Egy érzékeny teszt akár az elmaradt menzesz első napján kimutathatja délután is. De egyéne válogatja, van, akinek csak egy héttel később.
4/14 anonim válasza:
Mensi kimaradása után két nappal volt az enyém halvány pozitív reggeli első vizeletből, 25-ös érzékenységű, másik terhességemnél meg mensi előtt három nappal már erős pozi volt, attól függ ciklus hanyadik napján fogantál..de az elmaradt mensi után pár nappal elvileg már mindegyik fajta kimutatja.
5/14 anonim válasza:
Ha nem akarsz több tesztet venni, akkor nem érdemes. Én sokat vettem, úgyhogy nálam már menzesz előtt pár nappal kimutatták egyes tesztek délutáni vizeletből is, azaz 3-4. hét környékén.
6/14 A kérdező kommentje:
nekem megjött. csak éppen pont abban a pár napban amikorra a beágyazódást is számoltam. csináltam teszten ami negatív lett. most végül is csak azért nem tudom mi van mert a 2 időpont egy napra esett...
2010. dec. 15. 11:09
7/14 anonim válasza:
Én az elmaradt menstruáció után 3 nappal teszteltem este(!), és halvány (de egyértelmű) pozitív lett!
8/14 anonim válasza:
Én a nemvárt ELŐTT 3 nappal!!!! délután, dinnyeevés után csináltam két db pozitív tesztet. Egyiknél egyforma vastag volt a két vonal, a másik félénél valamivel halványabban, de jól látható volt.
9/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Azért csináltam ennyire korán, mert megéreztem valahogy és másnap röntgenre kellett volna mennem.
10/14 anonim válasza:
Nekem is 3 napos késésem volt, és negativat teszteltem, másnap mentem dokihoz és 5 hetes volt akkot a babom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!