Más is fél a szüléstöl vagy csak én vagyok ilyen? 22 hetes vagyok még csak tegnap elég sokat beszélgettünk a családdal a szülésröl! Kicsit megijdedtem hogy milyen nagy fájdalommal jár!
Szia!
Szoktam én is félni tőle de mindig eszembe jut,h. max. fél napig tart. Azt guggolva is ki kell bírni. Meg van EDA ha nem bírod (és tudnak még adni).
Különben a vége felé már nagyon fogod várni a szülést sztem. Én már nagyon várom,h. vége legyen és a kezemben tarthassam.
Üdv
37 hetes kismama
nem vagy egyedül,dehogy! Ez ezzel jár,fájdalom,de utána nagy öröm :)
Sajnos nem adják őket ingyen :(
Szia, én is hallgattam történeteket szülésről, volt aki másfél napon át vajúdott, mégis úgy mesélte el mint élete legjobb napját:) volt akinek 4 óra alatt meglett, mégis rossz élményként raktározta el. Én úgy vagyok vele hogy elég volt, nem agyalok rajta, lesz amilyen lesz, amire koncentrálok hogy egy egészséges, gyönyörű babám lesz és kész!
Boldog Babavárást!
21 hetes kismami
Szia! Én kifejezetten pánikolok, és róbálok nem gondolni rá. (31. hét). De nem a fájdalomtól félek, az úgy gondolom, hogy természetes. Én a kiszolgáltatott helyzettől félek, hogy nem tudok fizetni a dokinak meg a szülésznőnek, és így milyen lesz a hozzáállásuk. Sajnos nem sok jót hallottam erről. Most mesélte valaki, hogy 100 ezret fizetett, és micsoda élmény volt, mennyire figyelt rá mindenki, stb. Úgy könnyű...
Aztán a muszáj dolgokkal is úgy vagyok, hogy nem értem miért végeznek nálunk mindenkinél gátmetszést, miért borotválnak kötelezően, és még sorolhatnám? És ha én ezt nem akarom? Sajnos a kérdés költői, közölték, hogy ez itt így van és slussz. Ja, és azt is, hogy a fájdalomcsillapítás sem szokás. Vagyis azt sem lehet kérni...
Nem szépítem! 11 órát tartott, és néha a falat kapartam volna, egyszer elsírtam magam a páromnak - aki végig velem volt -de kaptam epidurált, az sokat segített. De amikor kipottyant manó.... Hát azt míg élek nem felejtem el!!! A fenét sem érdekli az a fájdalom! Túl fogjátok élni!! :)
Itt bürrög és gaj-gajozik mellettem a három hónapos kis tündérünk!!! Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!