Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetes terhes vagyok. Nagyon...

9 hetes terhes vagyok. Nagyon szorongok amiatt, hogy esetleg nem lesz egészséges a baba. Igazából nincs alapom rá, de mégis rettegek. Mit lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
2008. jan. 17. 16:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Ne gondolkozz ilyeneken.Ezen mindannyiunk átesik.gondolj a szép dolgokra,hogy milyen lessz ke´söbb,tervezgess.

Nem sokára mész a vizsgálatokra,és kiderül,hogy minden ok.

39hetes kismama.

2008. jan. 17. 16:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Na erről gyorsan tegyél le!!!!Nem szabad, hidd el, az nem jó a babának, de neked sem. Nem lesz semmi baja, ne izgulj, miért lenne?????Menj el UH-ra ha esetleg nem megy másként és akkor azt fogják mondani, hogy milyen gyönyörű babád van. Muszály egy kicsit kikapcsolni, én is voltam így, most is vannak néha félelmeim, de aztán rájöttem, hogy és akor azzal mit érek el????Jobb nem lesz, máshogy nem alakul ha p. baj lenne, ezért azt kell gondolni, hogy nem lesz semmi baj és én hiszek benne, hogy a pozitív energia az sok mindenben segít. Egyébként közeledsz 12-ik héthez, szép nagy lesz a babád és majd meglátod nem lesz semmi baj!!!!!Boldog babavárást, 13 hetes kismama!
2008. jan. 17. 16:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
CSak tudatosan tudsz erről leszokni. Nem jó neked és a babának sem. A 12 heti uhon már megmondják, hogy minden rendben!Csak arra gondolj, hogy minden rendben lesz!!!
2008. jan. 17. 18:57
 4/4 anonim ***** válasza:
ne félj!Ha megaakrsz nyugodni menj el genetikai u.h.ra
2008. jan. 18. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!