Soványabb lányok! Hányadik héttől látszott a pocakotok? Ruha nélkül.
Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 15:51
11/17 anonim válasza:
171cm vagyok, és 58kg. Nekem csak a 22-23héten kezdett el dudorodni, de épphogy látszott vmi. :( Majd a 30.hétre már szép formás volt :)
12/17 anonim válasza:
hűűű...én 162cm vagyok és 48 kiló, szerintetek nekem mikor fog látszani?? :) még csak 5 hetes vagyok
13/17 anonim válasza:
szia!
én 172 cm vagyok és 70 kilóval kezdtem a terhességem. Hátrahajló méhem van és már 8 hetesen nem voltak rám jók a nadrágjaim, vagyis nyomtak a köldökömnél, így kigombolva hordtam őket. Nálam már 3 hónaposan látszott, hogy terhes vagyok. Végül 3810 grammal és 51 cm-rel született a kisfiam. Úgyhogy a méhednek nem sok köze van hozzá, megnő az ne félj. És 17 kg-t híztam vele amúgy, sok volt a magzatvizem és a lepényem is 1 kg volt. Szülés után csak 5 kg maradt rajtam épp ezért.
Minden jót neked és nőni fog az a pocak ne aggódj.
14/17 A kérdező kommentje:
OK, köszi!
2010. dec. 13. 18:00
15/17 anonim válasza:
175cm vagyok, össz 3kilót híztam lassan 21hetes terhes, nagyon picit látszott úgy 3 hete először, most már jobban látszik, de aki nem tudja hogy terhes vagyok azt hinné felszedtem néhány kilót vagy t
úl sokat ebédeltem
16/17 anonim válasza:
Én ma vagyok 26 hetes és úgy 1-2 hete mondom, hogy feszülős cuccban már ki lehet szúrni. De ruhában nem igazán látszik. 173 cm 56 kg-mal kezdtem, most vagyok 60.
17/17 anonim válasza:
167cm, 50kg voltam a kezdetekkor. Most néztem vissza a képeket és a 6. hónapban sem volt egyértelmű, hogy terhes vagyok, mert mindenhova egyenletesen híztam. A 7hónaptól azért már lehetett látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!