Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A dokim felírt magnesii...

A dokim felírt magnesii citrici 500mg tablettát,3*1 naponta, de mindig elfelejtek egyet bevenni. Nagy baj?

Figyelt kérdés
Nem szándékosan nem veszem be, egyszerűen mivel nem vagyok beteges típus, nem szedek gyógyszereket kimegy a fejemből hogy be vegyem vagy este, vagy délben... Nagy baj, hogy egyszer-kétszer a napi az nem 3, hanem kettő??
2009. jan. 21. 08:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom baj-e, de az idő előtti méhösszehúzódásokra szeded, ezért jobb, ha nem marad ki.

Én 3*2-öt szedtem, a terhesség 23. hetétől a 36.-ig.

Szerintem figyelj oda rá!

Boldog babavárást!

2 hós kisfiú anyukája

2009. jan. 21. 08:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia,

Nekem is felírta a doki, de csak akkor szedem, ha nagyon fárasztó a napom, mert csak olyankor szokott erősen görcsölni a pocakom, amúgy nem szoktam szedni, mert nem érzem szükségesnek. Ha nagyon görcsölnék, akkor kell, amúgy a magnézium bevitelemet mindig igyekszem máshogy megoldani, ami tényleg csak megterhelő napokon nem elegendő.

(nem bírom lenyelni a tablettát)

2009. jan. 21. 08:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
én végig szedtem sztem jó, figyelj rá te is, telcsi emlékeztetőbe írd be
2009. jan. 21. 09:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld észben tartani! Mi lesz később, ha a babádnak kell esetleg valamit szedni (pl D vitamin) Gyakorolj!! :)
2009. jan. 21. 09:12
 5/5 anonim ***** válasza:
53%
Én sem tudom lenyelni a nagyobb méretű tablettákat, de én úgy oldom meg, hogy egy kicsit szétrágom. Az elevitet is. Így könnyebben lemegy. Amúgy agyrém, hogy milyen hatalmas tablettákat tudnak gyártani.
2009. jan. 21. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!