Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szolnok és Környéki Kismamák...

Szolnok és Környéki Kismamák vannak itt? Én Dr. Dinya Tiborhoz járok! Szintén van aki hozzá jár? Szülési árat tudtok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

29 hetes Kismami vagyok és érdekelne a szülési ár.Valamint,hogy vannak e a környékben hasonlo időponttal szülő Kismamik!?

Március.01 re vagyok kiirva!

2010. dec. 13. 08:24
 1/2 monik73 válasza:
Szia! 35 hetes kismama vagyok. Én is Dinyához járok, pontos szülési árat nem tudok és nem is fogom megkérdezni tőle. Kigondoltam egy összeget és annál többet úgysem tudok adni. A terhesgondozóban érdeklődtem a többi csajtól. Mindenki 30 és 50 között fog adni. Ennél többet én sem gondoltam.
2010. dec. 18. 18:19
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm Szépen az infot,énis 30-ra gondoltam,mi sem tudunk többet adni!Már nem sok van hátra :-)))

Boldog Babavárást és Könnyű Szülést!!

már 30 hetes Kismami :-)

2010. dec. 19. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!