Szolnok és Környéki Kismamák vannak itt? Én Dr. Dinya Tiborhoz járok! Szintén van aki hozzá jár? Szülési árat tudtok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
29 hetes Kismami vagyok és érdekelne a szülési ár.Valamint,hogy vannak e a környékben hasonlo időponttal szülő Kismamik!?
Március.01 re vagyok kiirva!
2010. dec. 13. 08:24
1/2 monik73 válasza:
Szia! 35 hetes kismama vagyok. Én is Dinyához járok, pontos szülési árat nem tudok és nem is fogom megkérdezni tőle. Kigondoltam egy összeget és annál többet úgysem tudok adni. A terhesgondozóban érdeklődtem a többi csajtól. Mindenki 30 és 50 között fog adni. Ennél többet én sem gondoltam.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszönöm Szépen az infot,énis 30-ra gondoltam,mi sem tudunk többet adni!Már nem sok van hátra :-)))
Boldog Babavárást és Könnyű Szülést!!
már 30 hetes Kismami :-)
2010. dec. 19. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!