Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan tudnám laptopra felmáso...

Hogyan tudnám laptopra felmásolni a 4D-s uh-ról készült DVD felvételt?

Figyelt kérdés
Lehetséges ez egyáltalán, vagy "copyright"-tal védett? És erről akkor tudnék magamnak képeket kimenteni a Prnt Scrn billentyűvel? Valaki hasonlóval kapcsolatban kérdezett, és gondoltam megkérdezlek titeket mert sok ember van, akinek át tudnám küldeni emailben, hogy nekik is meglegyen a felvétel a babáról, stb.
2009. jan. 20. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
szerintem siman at tudod
2009. jan. 20. 20:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem hiszem, hogy védett lenne. Nem kell feltétlen bemásolni, ha a laptop lejátssza a DVD-ét, elég csak berakni és lejátszani. Kipróbáltam és így is működik az a módszer,amit a másik helyen leírtam.
2009. jan. 20. 21:00
 3/7 A kérdező kommentje:
2.válaszolónak: Én nem lejátszani akarnám főleg, hanem felmásolni a laptopra valami mappába, amit utána copy&paste-tel el tudnék emailben küldeni másoknak, meg msn messenger-ben stb.
2009. jan. 20. 21:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Jut eszembe, anyukám mondta hogy egyik ismerősünknek látta a mobilján a 4D-s fotót és/vagy videót, akkor tuti meg lehet csinálni. Hogy ez nekem eddig miért nem jutott eszembe? Na mindegy, majd mikor több időm lesz pár nap múlva kipróbálom. :)
2009. jan. 20. 21:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia

az ímélben meg messengeren átküldést felejtsd el, mert ahhoz a felvétel túl nagy.

A mi 12 hetes DVDnk csak 8 perc, de így is több, mint 300MB. MSn-en kb egy nap alatt menne át.

Jobban jársz, ha átkonvertálod AVI-ba és felteszed a youtube-ra vagy hasonló videómegosztó portálra. Akkor csak a linket kell körbeküldened.

2009. jan. 20. 21:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a tanácsot. A youtube nekem is megfordult a fejemben, csak ugye ahhoz előbb fel kell másolnom a gépre, onnan meg egy weblapra pl .youtube, és úgy küldeni a linket. :) köszi!
2009. jan. 20. 21:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem csak simán fel kell másolni.

Kell hozzá egy program, amivel a DVD-s formátumot átkonvertálod sima AVI-ba. Vannak a neten ingyenesen letölthetők, pl. AutoGordianKnot és társai.

A program a DVDről megcsinálja az AVI fájlt, az lesz fent a gépeden. És azt kell feltöltened a videómegosztóra.

Nyisd meg a DVD-t az intézőben, és meglátod majd, hogy az nem olyan egyszerű, hogy ott van egy fájl és kész. A DVD-n a kép és a hang külön fájlban, külön mappában van tárolva. Utána meglátod, hogy azt nem lehet csak úgy feltenni Youtube-ra.

2009. jan. 21. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!