Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha szabad a szex, akkor akár...

Ha szabad a szex, akkor akár mindennap lehet?

Figyelt kérdés

úgy féltem, rendesen nem is merjük, csak olyan simi szinten... :)

De a napi orgazmus nem rossz neki?

11 hetes kismami

2010. dec. 11. 20:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Ami jó a mamának, az jó a babának is :)

Duhajkodni nem most kell, de egész nyugodtan lehet minden nap, baja nem lesz tőle, persze csak ha a dokid jóvá hagyta és neked sem kellemetlen.

Mi kb a 16.héttől hanyagoltuk a témát, mert sokat keményedett tőle a hasam (az orgazmus miatt), de kiderült, hogy nem csak emiatt keményedik folyton úgyhogy visszaálltunk, igaz mi nem naponta, inkább hetente és csak óvatosan :)

Szóval hajrá :)

A mai napig aktív 37+2 hetes kismami :P

2010. dec. 11. 20:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha naponta 3x kívánod meg a párod,akkor akár annyiszor is lehet! :) Az orgazmussal kapcsolatban én azt vettem észre/már a 3. babát várom/,így az elején nincs vele gond,a 7. hónaptól viszont bekeményedek tőle,és sokáig kitart...így akkortól már csak nagyon ritkán élem át.Fő a biztonság,de attól szex az van. :)
2010. dec. 12. 13:54
 3/3 A kérdező kommentje:

OKés, köszi a válaszokat!

MOst értem oda, hogy úgy naponta többször is szeretném... Egy hetet el voltunk tiltva, utána lehetett volna, de nem mertem, de mára már eléggé kiéheztem... :D

2010. dec. 12. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!