Milyen gyógyszert kaptatok felfázásra az első trimeszterben?
Kíváncsi vagyok, hogy mit kaptatok, kicsit tartok a gyógyszerszedéstől, de úgy tűnik, felfáztam, mert néha a pisilés legvégén enyhe szúró érzést érzek!
Holnap megyek nődokihoz, ő is tud segíteni? Vagy házidokihoz menjek?
7 hetes kismama
Nekem egyszer a nődoki írt fel Monural port (egyszeri adag, vízben kell meginni), de amúgy a házidokim szerint meg a Cedax-ot is kiírhatják terhesség alatt (5 napig napi 1X kis tabletta). Állítólag a Cedax egy olyan gyógyszer, ami 100%-osan alkalmazható a terhesség ideje alatt. Hozzáteszem én használtam már a Cedax-ot, mert őrületes alhasi fájdalmam volt, állandó vizelési ingerem, ja és minden ami lehetséges, volt a vizeletemben. Az első tabletta után teljesen panaszmentes lettem. Szóval én azt nagyon is ajánlanám. Ja amúgy akkor már valószínű 1-2 hetes babás lehettem, amikor azt szedtem.
Na de ezek csak tippek. Holnap a dokid úgyis eldönti, hogy mi a jobb. :) Minden jót!
21 hetes kismami
Köszi szépen, aranyosak vagytok!
Ha minden igaz, holnap meglátom a babámat is végre az UH-on! :)
Szia!
Nekem védőnő tanácsolta,hogy igyak sok teát, vagy vizet, amelyik szimpatikusabb. Én naponta ittam egy bögre cickafarkfű teát, az jó gyulladáscsökkentő, és baktériumölő. 4. nap már nem volt semmi bajom, és a vizeletemből is eltűnt a baktérium.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!