6 hetes kismama vagyok. Baj-e, ha nem mindig érzem a melleim feszülését?
Szia! Egyáltalán nem baj. Sőt én mindig azt hallottam az a jó ha van tüneted. Legalább biztos lehetsz a dolgokban. Nekem egyenesen majd leszakadt annyira fájt. Szó szerint ha a karom hozzáért már az nagyon elviselhetetlen volt.
Nekem a hányingerem volt a sazivárványom a kis jelem. Azért imádkoztam, hogy ha lehet addig legyen hányingerem amíg nem mozog érezhetően a baba. isten meghallgatott. jelenleg mindjárt 18 hetes leszek és elmúlt az öklendezés és a bauci mocorog! Még ha néha kellemetlenek is a tünetek, gondolj arra, hogy az normális terhestünet.
(Persze ezzel nem akarok ráijjeszteni azokra akiknek nincs tünetük, mert olyan is sok van. És nem jelent semmit.)Ezek mind alkati dolgok!
Boldog babavárást!
Szia!
Nem baj én kb. 4 napig éreztem, hogy feszül a mellem, azóta egyszer sem és minden rendben a terhességemmel!
Szerintem ez is alkati dolog.
Boldog babavárást! (25. hetes kismama)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!