Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes kismama vagyok....

6 hetes kismama vagyok. Baj-e, ha nem mindig érzem a melleim feszülését?

Figyelt kérdés
2008. jan. 17. 10:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Egyáltalán nem baj. Sőt én mindig azt hallottam az a jó ha van tüneted. Legalább biztos lehetsz a dolgokban. Nekem egyenesen majd leszakadt annyira fájt. Szó szerint ha a karom hozzáért már az nagyon elviselhetetlen volt.

Nekem a hányingerem volt a sazivárványom a kis jelem. Azért imádkoztam, hogy ha lehet addig legyen hányingerem amíg nem mozog érezhetően a baba. isten meghallgatott. jelenleg mindjárt 18 hetes leszek és elmúlt az öklendezés és a bauci mocorog! Még ha néha kellemetlenek is a tünetek, gondolj arra, hogy az normális terhestünet.

(Persze ezzel nem akarok ráijjeszteni azokra akiknek nincs tünetük, mert olyan is sok van. És nem jelent semmit.)Ezek mind alkati dolgok!

Boldog babavárást!

2008. jan. 17. 11:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem baj én kb. 4 napig éreztem, hogy feszül a mellem, azóta egyszer sem és minden rendben a terhességemmel!

Szerintem ez is alkati dolog.

Boldog babavárást! (25. hetes kismama)

2008. jan. 17. 11:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem baj. A védőnőm azt mondta, az, hogy nincs tünetem, azt jelenti, hogy teljesen egészséges vagyok! Tévhit, hogy "kellenek" a tünetek! Ezt csak régen gondolták így, amíg nem voltak modern eszközök, ultrahang meg ilyesmi...
2008. jan. 17. 13:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, nekem is az első 11 héten fájt, utána mintha elvágták volna. No probléma:-)
2008. jan. 17. 19:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem baj, nekem állandóan ezt csinálja, egy hét duzzadás, utána 3-4 nap szünet, majd folytatja újra. Most pont fájdogálós korszakát éli.
2008. jan. 18. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!