Azt szeretném ha olyan kismama írna aki a terhessége első harmadába elkapta a bárányhimlőt és az szertném tudni lett-e a babának bármilyen baja?
Remélem nem tartsz ott, hogy elkaptad!
Az én lányom nyáron kapta el a bárányhimlőt ki tudja honnan, mikor én 8 hetes terhes voltam. Megjegyzem, sosem voltam bárányhimlős! Nem kaptam el a kis drágámtól! De, vérvétel vérvétel hátán, s kiderült, hogy nincsenek a véremben élő vírusok, ami azt jelenti, hogy valamikor régen mégis megkaptam ezt a betegséget, és imunis vagyok vele szemben. Persze ez kb. 5 hétbe tellett mire kiderült! Enyhe depresszióban szenvedtem, közben pátyulgattam a lányom, aki mit sem sejtett (nem mondtuk el még akkor neki a tesót!) az egészből! Szóval nagyon szörnyen éreztem magam. Közben sokfelől mondták, hogy ez a nő, meg amaz a nő el is kapta és szerencsére egészséges babát szült!
Tudom, hogy nem válasz a fenti a kérdésedre, de szerettelek volna megnyugtatni, hogy ha te nem is tudsz róla, lehetsz ellenálló a betegséggel szemben. Lásd az én esetemet.
Drukkolok, hogy ne legyen semmi baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!