Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A gerinc érzéstelenítés...

A gerinc érzéstelenítés meddig hat? Sokáig nem tud az ember mozdulni utánna?

Figyelt kérdés
2009. jan. 20. 10:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem fél 12kor adták be, és olyan du 3 körül már éreztem a lábam. Persze ez változó. Én nagyon nem is akartam mozdulni utána, mert nem olyan kellemes.
2009. jan. 20. 10:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!
2009. jan. 20. 10:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia! Ha a gerinc érzéstelenítés alatt a spinális érzéstelenítést érted akkor a hatása pár óra. Fokozatosan megy ki a hatása, legtovább a lábadban érzed. Altatóorvosa válogatja van aki szerint elég 12 óra más szerint 24 óráig feküdni kell utána. Ennek az az oka, hogy az arra hajlamosoknál mellékhatásként fejfájás jelentkezhet utána.
2009. jan. 20. 10:34
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kb 2 óra múlva kezdtem érezni a lábam,8 óra múlva meg ki kellett sétálnom tusolni.

Az az érzés,hogy nem érzed és mozgatni sem tudod a lábad az szörnyű,de kibírható és érdemes!!!!

2009. jan. 20. 12:56
 5/8 anonim válasza:
Óvatosan nálam nem sikerült az érzéstelenités a műtét ugyan jól sikerült a jobb térdemen, de az inekció beadásakor megsértettek egy ideget, azóta a bal lábam gyengül(mintha bénulna).Azt mondták az orvosok ez nem is gyógyítható csak szinten tartható tornával.Úgyhogy ovatosan a gerinc érzéstelenítéssel,
2009. febr. 22. 09:53
 6/8 anonim válasza:

nálam 3óra mulva kezdett érződni a lábam ha megbökdösték. de 5-8 óra mulva tuttam enyén mozgatni, mivel viszér műtétem volt.

Amúgy nagyon kellemes érzés valahogy elönti az embert egy meleg lazító érzés..:D

Vizelni nehéz utánna, kicsit fel kell ülni az ágyban és kacsába mehet a cucc..ennyi

2010. márc. 6. 16:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Nagyon fáj amikor beadják az inekciót? illetve melyi a veszélyesebb ,vagy rosszabb, ez, vagy az altatás?

Ha dohányzik valaki, akkor az lehet valami befolyással az altatásra?

2011. márc. 4. 13:01
 8/8 anonim válasza:
Lehet kérni helyi érzéstelenítést a gerincérzéstelenítés előtt amit meg meg kell kérni hogy azt is úgy adja be hogy egy csepp már ott van a végén a tűnek és semmit sem érez az ember :)
2011. dec. 18. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!