A gerinc érzéstelenítés meddig hat? Sokáig nem tud az ember mozdulni utánna?
Figyelt kérdés
2009. jan. 20. 10:26
1/8 anonim válasza:
Nekem fél 12kor adták be, és olyan du 3 körül már éreztem a lábam. Persze ez változó. Én nagyon nem is akartam mozdulni utána, mert nem olyan kellemes.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!
2009. jan. 20. 10:32
3/8 anonim válasza:
Szia! Ha a gerinc érzéstelenítés alatt a spinális érzéstelenítést érted akkor a hatása pár óra. Fokozatosan megy ki a hatása, legtovább a lábadban érzed. Altatóorvosa válogatja van aki szerint elég 12 óra más szerint 24 óráig feküdni kell utána. Ennek az az oka, hogy az arra hajlamosoknál mellékhatásként fejfájás jelentkezhet utána.
4/8 anonim válasza:
Szia!
Én kb 2 óra múlva kezdtem érezni a lábam,8 óra múlva meg ki kellett sétálnom tusolni.
Az az érzés,hogy nem érzed és mozgatni sem tudod a lábad az szörnyű,de kibírható és érdemes!!!!
5/8 anonim válasza:
Óvatosan nálam nem sikerült az érzéstelenités a műtét ugyan jól sikerült a jobb térdemen, de az inekció beadásakor megsértettek egy ideget, azóta a bal lábam gyengül(mintha bénulna).Azt mondták az orvosok ez nem is gyógyítható csak szinten tartható tornával.Úgyhogy ovatosan a gerinc érzéstelenítéssel,
6/8 anonim válasza:
nálam 3óra mulva kezdett érződni a lábam ha megbökdösték. de 5-8 óra mulva tuttam enyén mozgatni, mivel viszér műtétem volt.
Amúgy nagyon kellemes érzés valahogy elönti az embert egy meleg lazító érzés..:D
Vizelni nehéz utánna, kicsit fel kell ülni az ágyban és kacsába mehet a cucc..ennyi
7/8 anonim válasza:
Nagyon fáj amikor beadják az inekciót? illetve melyi a veszélyesebb ,vagy rosszabb, ez, vagy az altatás?
Ha dohányzik valaki, akkor az lehet valami befolyással az altatásra?
8/8 anonim válasza:
Lehet kérni helyi érzéstelenítést a gerincérzéstelenítés előtt amit meg meg kell kérni hogy azt is úgy adja be hogy egy csepp már ott van a végén a tűnek és semmit sem érez az ember :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!