Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 heti UH, kicsi a baba,...

33 heti UH, kicsi a baba, BPD:87mm, (ez még nem is lenne gond), AC:276mm BS:1660g, nektek mekkora volt ilyen idősen?

Figyelt kérdés
Aggódom,de lehet csak el van számolva,elejétől fogva 1-2 héttel kisebb,de be akar fektetni infúzióra hogy nőjön!Járt valaki így,mekkora baba született végül!
2010. dec. 9. 10:42
1 2
 11/13 anonim válasza:

Szia.

A mi adataink 35hét5naposan:

BPD:85

AC:288

FL:63

HC:316

OFD:110

Súlybecslés:2182g

Azt mondta a fogadott dokim,hogy pici a baba és be kéne feküdnöm.De azért még néz egy áramlást.Ott minden rendben volt.Kap a pici oxigént és tápanyagot is.Így most hetente 2-szer járok NST-re.Holnap lesz a következő.De én érzem és tudom,hogy minden rendben van a babámmal.

Neked is pozitív hozzáállást ajánlok:)Ha stresszeled magad csak rosszabb.Írd meg mit mondott a doki.Biztos nem lesz semmi baj.

2010. dec. 9. 19:00
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindnekinek!Próbálom reménykedni és nem rosszra gondolni:)
2010. dec. 9. 23:04
 13/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok!nem tudom nézi-e még valaki!

Nem kellett befeküdnöm!Nem elsz nagy baba de nőtt a héten!BPD90mm,AC295mm lett.Tény hogy rengeteget pihentem és sokat ettem,és változatosat!Még akkor is ettem amikor nem voltam éhes!Gesztenyepüré is volt!2 hét múlva kontrollra kell mennem,de egyenlőre ennyi!Köszi mindenkinek!

2010. dec. 16. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!