Szerinetetek milyen hatással vannak a magzatra, picibabákra a "babazenék"?
Nekem nagyon tetszett Kövi Szabolcs bemutató albumai valamint az Álomszép zene babáknak és mamáknak I-II. rész.
Ha már van köztetek olyan akinek megvannak ezek az albumok akkor arról kérni szeretnék (email egyeztetés) majd másolatot mivel a boltba borsos áron kaphatóak. Előre is köszi a segítséget! Üdv!
Csak a kérdésedre tudok válaszolni, mivel nem ismerem ezeket a zenéket, abban nem segíthetek.
A sógornőm végig babazenét hallgatott a babójával a pociban és az ő kislánya nagyon szerette! Sőt, később, már idekint megismerte azt a zenét, amit odabent hallott. Most is sokat hallgatnak ilyen babazenét.
Én is fogok babazenét hallgatni. Már van két cd-m, ezeken is csak klasszikus zenék vannak.
Én is szoktam hallgatni babazenéket, többnyire azért, mert nekem tetszenek. Őszintén szólva én egy kicsit hihetetlennek tartom, hogy annyi rétegen áthatolva hallja a zenét, ráadásul olyan 'minőségben', hogy idekint is megismerje!
36 hetes
Én csak azt tudom mondani,a mit látok és tapasztalok. A sógornőm kislányán igenis meglátszik, hogy az anyukája már kész kis emberként kezelte a pocijában. Hihetetlenül okos kiscsaj (11 hós). Szerintem ez azért is van, mert már odabent is volt vele foglalkozva. És igenis felismeri a hangokat! Az anyukája, apukája hangját is felismeri. Ezek bizonyított tények! Persze nem pár hetesen érzékelik a hangokat, hanem később. De az én babám már hall odabent. :)
A 21 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!