6 napot késett a menzim, ma pozitivat teszteltem.1 honap mulva katam termint a dokinál. Hamarabb kéne mennem?
Nekem azt mondta a dokim, hogy a 10. hét előtt érdemes menni, az életkor pontosabb belövése érdekében, de ha jól számolom, Te 8-9 hetes leszel akkortájt, tehát minden a legnagyobb rendben.
Gratulálok és jó pocaknövesztést a kismamának!
Egyfelöl jó de kb. két hét múlvára is kérj hogy megnézhessék hogy méhen belül fejlődik-e. Az elég hogy megnyugodj aztán jó a 4 hét múlva esedékes uh ami már szivmüködést is lát és szintén fontos.
Kérj egyet kb. 2-hét múlvára. v. nézzenek meg a helyi sztk ban. Ha a magándoki nem tud időpontot adni hamarabb. v. karácsony miatt nem rendel.
katam termint???
Igen mehetsz előbb is szerintem.
6-8 hetesen szoktak általánam menni orvoshoz a kismamák,elkésve nem leszel vele.
DE tudom,hogy nehéz kivárni ezt az időt,ha már tisztában vagy a terhesség tényével.
Szerintem menj el az SZTK-ba,utánna még mindig mehetsz a magándokidhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!