Normális, hogy egy kb.4-5 hetes magzat még nem látszik a sima UH-n?
Szia:)
Gratulálok a bébihez:)
Ne aggódj én éppen ebben az időben voltam uh-on.
A dokim magánrendelőjében még nem látszott igazán csak petezsák,másnap bementem a kórházba ,ahol komoly gép van ,na ott már szívverése is volt a kis "petezsákomnak":D
Szóval szem,gép és tapasztalat függő szerintem:)
Minden jót kívánok Neked!
szerintem ha nem nőgyógyász vizsgált, akkor előfordulhat, hogy nem látott még semmit. a szakorvos biztos többet fog tudni mondani. ha valóban november 10-én fogant, akkor majdnem egy idős az én terhességemmel. még én sem voltam orvosnál, pénteken megyek, és rettenetesen izgulok.
amúgy azért nem a fogantatástól számolják, mert van aki nem tudja pontosan, hogy mikor fogant (lehetett korábban, később peteérés, vagy akár spontán is). és így gyakorlatilag a ciklus bármelyik napján megtörténhetett, az orvosoknak ezért egyszerűbb az utolsó menstruáció első napjától számolni a heteket.
Én azon gondolkozom, hogy a belgyógyász hasival vizsgált, nem hüvelyivel...és szerintem hasin még ennyi idősen nem lehet látni semmit...engem eddig csak hüvelyivel néztek...és amikor először voltam 4+4 hetesen, nagyon nehezen találuk meg a kis petezsákocskát, ami 3mm-es volt...
Most vagyok 11+4 hkm, jövő héten megyek genetikaira, az már elvileg hasi uh lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!