Másnak is szokott lenni mensis görcse?
28 hetes vagyok,a terhességem elején voltak mensis görcsök,de azt mondták az normális.
26 hetesen is éreztem enyhén,a dokim mondta,hogy emeljem a magnéziumot.Szedem rendesen,de ma medint éreztem.
Nagy a baj?Nektek volt ilyen?Hamarabb fogok szülni?
Nagyon félek!!!!
Szia!
Azt nem írtad, milyen gyakran görcsölsz! Én is görcsöltem egyszer, persze be is pánikoltam, de egy kis pihenés és kb egy óra múlva elmúlt! A végén pedig túlhordtam a babát 4 nappal! Nyugi!
Én 33 hetes vagyok és a múlt héten kétszer is volt mensis görcsöm. Nekem ismerősök azt mondták, hogy ez már jósló fájás, hát, nem tudom.
Nyugodj meg, el fog múlni! Előfordul ilyen. Pihenj, és a magnézium tényleg jó ilyenkor.
Szerintem is jósló ez már! Nem lesz semmi gond, csak mindig jelentkezik mostantól már egy kis időre! :)
Épp ma olvastan, hogy a 28.héttől írja a jósló előszeleit, ami mensis érzéshez hasonlítható az alhasban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!