Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is szokott lenni...

Másnak is szokott lenni mensis görcse?

Figyelt kérdés

28 hetes vagyok,a terhességem elején voltak mensis görcsök,de azt mondták az normális.

26 hetesen is éreztem enyhén,a dokim mondta,hogy emeljem a magnéziumot.Szedem rendesen,de ma medint éreztem.

Nagy a baj?Nektek volt ilyen?Hamarabb fogok szülni?

Nagyon félek!!!!

2009. jan. 19. 12:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Azt nem írtad, milyen gyakran görcsölsz! Én is görcsöltem egyszer, persze be is pánikoltam, de egy kis pihenés és kb egy óra múlva elmúlt! A végén pedig túlhordtam a babát 4 nappal! Nyugi!

2009. jan. 19. 12:48
 2/7 A kérdező kommentje:
szia,csak reggel éreztem
2009. jan. 19. 12:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Én 33 hetes vagyok és a múlt héten kétszer is volt mensis görcsöm. Nekem ismerősök azt mondták, hogy ez már jósló fájás, hát, nem tudom.

Nyugodj meg, el fog múlni! Előfordul ilyen. Pihenj, és a magnézium tényleg jó ilyenkor.

2009. jan. 19. 12:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy írtok,jól esik!
2009. jan. 19. 12:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is jósló ez már! Nem lesz semmi gond, csak mindig jelentkezik mostantól már egy kis időre! :)

Épp ma olvastan, hogy a 28.héttől írja a jósló előszeleit, ami mensis érzéshez hasonlítható az alhasban.

2009. jan. 19. 14:45
 6/7 A kérdező kommentje:
akkor nem korai jóslófájásnak?Hol olvastál erről?
2009. jan. 19. 14:47
 7/7 anonim ***** válasza:
A Tökéletes terhesség a könyv címe, ahol olvastam, és most megnéztemújra, már a 20. héttől van elővajúdás, ami akkor még fájdalmatlan, és az idő múlásával egyre fáhdalamsabb, mensis érzéshez hasonlítható!
2009. jan. 20. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!