12 hetes vagyok, a terhessegem eleje ota rettenetesen fazom. Ez lehet tünet? De hogy-hogy? Mi zajlik le ilyenkor?
Nagyon raz a hideg, jegcsap a kezem, a labam, az orrom. Ez mitöl van? Mas is fagyoskodott terheskent? Sajna a meleg tea, meleg tej sem hasznal, a forro fürdöt nem merem kiprobalni... Dupla zokni, meleg cuccok sem ernek semmit.
Van valakinek ötlete? Köszönöm!
Mozogj, mozgasd a végtagjaidat, hogy jobb legyen a vérkeringésed szerintem...
Boldog babavárást, 9 hetes pocis
Ezzel én is ugyanígy vagyok. Állandóan fázom, a párom pólóban ül, én meg 2 zokni, vastag melegítő, 2 téli pulcsi!! És még mindig úgy érzem, jobb lenne Jamaicaban. :)
Nem tudom, mitől van, biztos a vérkeringéssel függ össze, de olvastam, hogy ez is egy tünet, nincs félnivaló. :)
Boldog babavárást,
7 hetes kismama
Hú de jó, hogy nem csak én vagyok lefagyva!!! :-) Mármint nem káröröm, csak azt hittem én is, hogy baj van. Főleg azért fura, mert amúgy meg eléggé bírom a hideget!
Én is 7 hetes vagyok, gyakorlatilag 3 hete trikóban, zokniban + pizsiben alszom. A forró fürdőt ne is próbáld sztem, nem javasolják terhesség alatt!
Boldog Babavárást minden fagyos és nem fagyos Kismaminak! :-)
Irigyellek titeket Lányok!!!
Én is olvastam erről hogy felborul a hőháztartás,és nekem pont a fordítottját okozta.Akár milyen hűvös van a lakásban,rólam szakad a víz.A párom hosszú szárú pizsama gatyóban alszik,meg pólóban,én meg a spagettipántos hálóingben meggyulladok.:)
20 hetes kismama
Én is nagyon irigyellek titeket:))
állandóan melegem van nagyon! nyitott ablaknál alszunk- aminek a párom nem nagyon örül:) de kitart. néha az összes ablakot kitárom mikor nem veszi észre- egyszerűen kell a friss jéghideg levegő:)
kitartás mindenkinek:)
11hetes pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!