Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes vagyok, a terhessegem...

12 hetes vagyok, a terhessegem eleje ota rettenetesen fazom. Ez lehet tünet? De hogy-hogy? Mi zajlik le ilyenkor?

Figyelt kérdés

Nagyon raz a hideg, jegcsap a kezem, a labam, az orrom. Ez mitöl van? Mas is fagyoskodott terheskent? Sajna a meleg tea, meleg tej sem hasznal, a forro fürdöt nem merem kiprobalni... Dupla zokni, meleg cuccok sem ernek semmit.

Van valakinek ötlete? Köszönöm!

2009. jan. 19. 10:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Mozogj, mozgasd a végtagjaidat, hogy jobb legyen a vérkeringésed szerintem...

Boldog babavárást, 9 hetes pocis

2009. jan. 19. 10:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Hát ezzel én is igy vagyok nemtudom hogy ez miért van. Én még csak 6 hetes multam de majd megfagyok elejétől fogva állandóan éás ugyanez mint nálad, jéghideg kéz, láb. Meleg tea vastag zokni ezt használom én is.
2009. jan. 19. 10:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Ezzel én is ugyanígy vagyok. Állandóan fázom, a párom pólóban ül, én meg 2 zokni, vastag melegítő, 2 téli pulcsi!! És még mindig úgy érzem, jobb lenne Jamaicaban. :)

Nem tudom, mitől van, biztos a vérkeringéssel függ össze, de olvastam, hogy ez is egy tünet, nincs félnivaló. :)

Boldog babavárást,

7 hetes kismama

2009. jan. 19. 11:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Hú de jó, hogy nem csak én vagyok lefagyva!!! :-) Mármint nem káröröm, csak azt hittem én is, hogy baj van. Főleg azért fura, mert amúgy meg eléggé bírom a hideget!

Én is 7 hetes vagyok, gyakorlatilag 3 hete trikóban, zokniban + pizsiben alszom. A forró fürdőt ne is próbáld sztem, nem javasolják terhesség alatt!

Boldog Babavárást minden fagyos és nem fagyos Kismaminak! :-)

2009. jan. 19. 11:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát lányok, szerintem ez nem is fog elmúlni. Én 27 hetes vagyok, de amíg a férjem egy szál boxeralsóban alszik rajtam pulcsi, melegítő, vastag zokni, és úgy is néha sírni tudnék annyira fázom, pedig megy a fűtés is rendesen. Terhesség előtt sose voltam ilyen, azt olvastam valahol hogy mikor terhes lesz az ember lánya megváltozik a hőháztartása, mégpedig elég rossz irányba. Kitartást mindenkinek, nemsokára jön a tavasz! Boldog babavárást!
2009. jan. 19. 14:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Irigyellek titeket Lányok!!!

Én is olvastam erről hogy felborul a hőháztartás,és nekem pont a fordítottját okozta.Akár milyen hűvös van a lakásban,rólam szakad a víz.A párom hosszú szárú pizsama gatyóban alszik,meg pólóban,én meg a spagettipántos hálóingben meggyulladok.:)

20 hetes kismama

2009. jan. 19. 15:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat! En ugy de ugy szeretnek par napig izzadni!!! CSERELJÜNK !!!!! :D
2009. jan. 21. 11:12
 8/8 anonim válasza:

Én is nagyon irigyellek titeket:))

állandóan melegem van nagyon! nyitott ablaknál alszunk- aminek a párom nem nagyon örül:) de kitart. néha az összes ablakot kitárom mikor nem veszi észre- egyszerűen kell a friss jéghideg levegő:)

kitartás mindenkinek:)

11hetes pocakos

2009. jan. 28. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!