Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fiúnevet keresek Orosz vezeték...

Fiúnevet keresek Orosz vezetéknévhez. Van ötletetek?

Figyelt kérdés
Vmi olyat szeretnénk, ami nem túl gyakori. Szóval nem: Levente, Kristóf, Bence, Dániel... Köszi, ha van tippetek!
2010. dec. 5. 21:13
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
A vezetéknév az Orosz! :D Az orosz nevek egy kicsit érdekesek lennének.. Ennyire nem szeretnék kicseszni vele...
2010. dec. 5. 21:40
 12/24 A kérdező kommentje:

Az Adrián nem is rossz, elgondolkodtató.. A Levente a 3. leggyakrabban adott fiúnév volt 2009-ben: [link]

Hidd el már elég sokszor átnyálaztuk az utónévkönyvet.. Az Oszkárhoz mit szóltok? Vagy Ágoston?

2010. dec. 5. 21:45
 13/24 anonim ***** válasza:

Oszkár: jujj de csúnya.

Ágoston: Guszti legyen a becenve? Jajjjaj... nem szép egyik sem, ne hari.

Keresgélj még.

2010. dec. 5. 21:47
 14/24 anonim ***** válasza:

Én írtam az Adriánt:)

Az Oszkár?:)kicsit nekem olyan ,mint egy mesehős neve

Orosz Oszkár,nekem igy kicsit sok ,ne neked kell tetszenie.

Az Ágoston olyan kemény...

Az Adrián kicsit meglágyítja ,Orosz vezetéknév keménységét

mégis férias marad,nekem nagyon szépen hangzik együtt:)

2010. dec. 5. 21:49
 15/24 A kérdező kommentje:
A Guszti a Gusztáv beceneve. Ám a becenév sztem mind1, mert minden 2. anyuka Manókának hívja a gyerekét... :)
2010. dec. 5. 21:49
 16/24 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Sajnos apuka leszavazta az Adriánt, pedig tényleg szép. :( Persze mást nem mond helyette.. :)
2010. dec. 5. 21:51
 17/24 anonim ***** válasza:

:) az apukák:)))dolgozd meg egy kicsit,hátha:D

Orosz Márió?

"Adriános"voltam:)

Nekem kislányom lesz,talán kicsit könnyebb a dolgunk,bár a kiscsajom nevéért nekem is megkellett apukával küzdeni:)

Találd ki ki győzött:DD

2010. dec. 5. 21:55
 18/24 anonim ***** válasza:

Értem. És gondolod, hogy mi tudunk az utónévkönyvből hiányzó keresztnevet is? :) Nem akarok kötekedni, azt nem tudtam, hogy ennyire felkapott lett ez a név. Csak a saját korosztályomban gondolkodtam.

Az Oszkár szerintem nem illik össze a vezetéknévvel. Az Ágoston valóban különleges. Mit szólsz ezekhez még?:

Kornél, Lőrinc, Barnabás, Benjámin (bár lehet, hogy most ez is túl divatos), Bendegúz, Nimród, Ignác, Lóránt

2010. dec. 5. 21:58
 19/24 anonim ***** válasza:
Bogdán szerintem szép név
2010. dec. 6. 11:54
 20/24 anonim ***** válasza:

Orosz Benjámin vagy Orosz Barnabás?:)

Szerintem mindkét név illik a vezetéknévhez és nem is minden napiak!!!:D

Nálunk végül az apuka nevét kapja a pici, mivel egyszerűen nem tudtunk megegyezni...mondott ő is 2 nevet meg én is, de nem jutottunk vele semerre.xD Persze mondanom sem kell, hogy ez az utóbbi 1-2 hétben vált kérdésessé, eddig nem nagyon gondolkoztunk rajta...:D

38 hetes kismama:)

2010. dec. 6. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!