4-6 hetes vetélésnél hogy néz ki a baba ha "elmegy"? Honnan ismerem fel hogy a baba is kijött a vérrel?
Szia!
Nekem 4 vetélésem volt,4-4-5-6 hetesen.
Valóban egy nagyobb darab valami távozik a vérrel együtt, ami előbb kicsit sötétebb, majd pirosasabb.
Egyben távozott mindig, nem kellett kórházba mennem.
5-6 hetesen már nagy görcsökkel járna a vetélés, akkor már nem sima menzesz érzés lenne.
Remélem a dokidtól kaptál valami progeszteront! Szedjél folsavat, vitamint (én Femibiont szedtem), és magnéziumot (magnesii citrici)!
Írj majd, hogy mi lett!
Kitartás, drukkolok!
Szia! Dec eljén elvetéltél és most újra kismama vagy???
Ez tök jó. Most nagy erőt adtál nekem. Én dec 30-án vetéltem el (6 hetesen) spontán és szerencsére kiürült minden. Nem kellett várnotok? Egyből probálkozhattál újra? Kérlek írj!!!
A
Szia! Köszönöm, hogy írtál!
Én is úgy gondolom,hogy nem volt ő még olyan nagy, hogy nagyon megviselje a méhemet a távozása.
Úgy érzem most az adna nekem erőt lelkileg, hogy újból probálkozhatnánk és esetleg, ha sikerülne.
Ti mennyit vártatok a babára?
De nem dolgozol most, elmentél táppénzre? Én úgy tervezem, hogy a következőnél egyből megyek táppénzre, mert nekem is sok idegesség van a munkahelyemen.
Légyszíves ird majd meg, hogy mit mondott az orvos. Előre is köszönöm!
Pihenj sokat és nagyon vigyázz magatokra!
A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!