Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes vagyok. Abszolút...

34 hetes vagyok. Abszolút nincsenek méhösszehúzódásaim, fájásaim. Mit írjak a kiskönyvembe?

Figyelt kérdés

Persze, fáj, ha fordulok éjszaka az ágyban, és mocorog a manó, de nincsenek keményedéseim (amiknek egyre gyakoribbnak kéne lenniük, vagy nem érzem), meg nincs szúrka, meg semmi panaszom némi hüvelybizsergést, aluszékonyságot, fáradékonyságot leszámítva. A kiskönyvbe meg vezetni kell ugye, én csak a baba mozgását tudom vezetni, a méhösszehúzódásokat nem! (29. heten volt utoljára!)

nem szedek magneziumot, a terhesvitaminom hipp natal, minden 3.-4. nap szedem, és abban sincs olyan durván sok magnézium, direkt megnéztem.

2009. jan. 18. 12:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az éjszakai mocorgást én a vacsora után-hoz írnám.

Örülök, hogy megnyugtattalak.

Mondom, én nagyon jókat nevetek azóta is magamon, hogy ilyen szép statisztikát vezettem a magzatmozgásról...

De hát honnan tudná az ember, mit hogyan kell, ha egyszer nem mondja el a kutya sem?

Egyébként én is utálom telefonon hívni a védőnőt, mert mindig úgy érzem, hogy zavarom...

Szóval a kérdéseimet általában összeszedem a rendelési időkre, aztán olyankor zúdítom rá.

Te választottál már gyerekorvost?

Engem most ezzel stresszelt a védőnő!

36. héten járok, és állítólag már meg kell beszélnem a gyerekorvossal, hogy elvállalja-e a bébit.

Nem őrület?

Még meg sem született, azt sem tudjuk, hogy minden rendben van-e vele (bár ultrahang szerint igen, de hát tudod, az ember parázik az utolsó pillanatig), meg hogy kivárja-e a kiírt születési időpontot, vagy előbb jön, vagy később, de már gyerekorvos kell neki...

Szerintem vicces.

Remélem bölcsibe még nem kellene beíratnom... vagy óvodába... vagy egyetemre... :-)

Gondoltam megosztom veled ezt a számomra új fejleményt, hátha nem tudsz róla. Bár lehet, hogy csak nálunk van ilyen furcsaság... folyton megelőzi a szekér a lovat... én nem is értem...

2009. jan. 22. 13:32
 12/12 A kérdező kommentje:

a vedononek titkos a szama!!! egyszer kapta meg a szomszed kismama, azzal az igerettel, hogy rogton utana letorli..

nekem nincs nagyon vedonom, a legmuszajabb dolgokat rendezzuk csak le (ertsd: kaptam kiskonyvet)

jo tudni, hogy 36. heten beszelni kell a gyerekorvossal!!

ezt se tudtam :(

van választott, egy idealis, és egy kozepjo, es a harmadiktól óvnak :)

remelem az idealisnal lesz hely :)

hat ráérhetne a gyerekorvos, dehat ez van.. ezert is koszonom, hogy szóltál :))

2009. jan. 22. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!