Spontán vetélés után hány napig normális a vérzés? És utána normális lesz újra a ciklusom? Vagy most teljesen felborul?
Válaszolok amire tudok. Nekem missed ab-om volt 9 hetesen, szintén 3. baba.
Tehát a következő terhességnél kapni fogsz gyógyszert, ami hormonpótló. Így ha amiatt veszítetted el a kicsit, akkor ez már nem lesz gond. A genetikai rendellenességet nem tudod kiküszöbölni még gyógyszerrel sem. Sajnos.
Szerintem ha még nem voltál, menj el dokihoz a vetéléseddel, hogy megnézze szépen kiürül-e vagy műtéttel kell befejezni. Vagy hívd fel telefonon és kérj tanácsot, de valószínűleg behív majd vizsgálatra.
A ciklusod vissza fog állni a normálba, lehet, hogy az első még nem, de a másodiktól mindenképp muszáj neki. Nekem legalábbis ezt mondta a dokim.
Azért remélem sikerült valamennyire segítenem. Sajnálom, ami történt, de ne veszítsd el a hited és mihamarabbi babásodást kívánok!
Most volt okt. 30-án a műtétem. Még csak két mensi telt el. Elvileg a harmadik után lehetne próbálkozni.
De mi már feladtuk, még egy ilyet nem tudnék elviselni, inkább örülök a két szép egészséges gyerekünknek. Egyik fiú, másik lány. Nem kísértem tovább a sorsot.
Első válaszoló
Szerintem is akkor vállald be, mikor úgy érzed, fel vagy rá készülve a vetélés után.Fiatal vagy még és a nagyobb korkülönbség nem rossz ám. Nálunk 8 év van a két gyerekünk között és csak most múltam 30. Én nagyon élvezem és a gyerekek is. De szívesen kipróbáltam volna a kis korkülönbséget is, hogy az milyen.
De ez már így marad. Ha 5 év múlva szülsz, még akkor sem leszel idős, nyugodtan bevállalhatod akkor is. Sőt, még akár később is! Nem hajt a tatár. Lelkileg is túl kell esni a vetélésen és ez mindenkinél más idő.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!