Ki utálta még amikor az utolsó hetekben az NST vizsgálaton ha aludt a baba egy "sokkolóval" felriasztották?
ilyen "ébresztőről" még nem hallottam. biztos nem árt, gondolom akkor nem alkalmaznák, de olyan morbidul hangzik.
lehet én visszasokkoltam volna azt aki így próbálkozik felébreszteni a babámat.
amúgy szerintem ennyi idő alatt már nagyjából mindenki ki tudja tapasztalni, hogy mire ébred fel babája. van akinek a kávéra a jó erős és gyors koffein miatt, van akinek elég a hasát megsimogatnia stb.
Nekem úgy megnyomkodta a nő a hasamat az első NST-n , hogy ébredjen már fel a baba, hogy majdnem oda pisiltem az ágyra a fájdalomtól.
15 perccel később kiderült, hogy az idiótájának sikerült kimozdítani a baba fejé a szülőcsatornából ami miatt vissza kellett mozdítani és ez beinditotta a szülést.
Most újra a 36. hétben vagyok és pénteken megvolt az első NST és előre jeleztem, hogy nem engedem hogy hozzám nyúljanak. Ittam barackos Ice teát és az bevált, felébredt a kis csaj.
Legközelebb mindent elkövetek,hogy ne aludjon épp akkor.Guggolások,csoki,üdítő,csak bejön valami:)
Utol előtti válaszoló szörnyű amit írtál!Nekem az utolsó vizsgálat hatására indult be a szülés!40+5 naposan megvizsgált a dokim,de nagyon erősen!Közölte,hogy szűk egy ujjnyi a méhszáj(de azt tuti ő csinálta::S)Azután közölte üzeni a férjemnek,hogy indítsa be a szülést.Biztos azért,hogy rá lehessen fogni!Ez délelőtt történt.Rögtön utána mindjárt megjön érzésem támadt,délután elment a nyákdugó,este 20-30 percenként éreztem mensi szerű fájdalmat,hajnal 4-kor már nem bírtam aludni,reggel kórház,de csak este 8-ra lett meg a kislányom.Nem bántam,mert már ott tartottunk, hogy nemsokára beindítják a szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!